LOMLJAVA NA SCENI TLZP: Vlado, Neša i Danijel divljali na bini
Foto: Prva

Humanitarni šou

LOMLJAVA NA SCENI TLZP: Vlado, Neša i Danijel divljali na bini

Stars -

U humanitarnoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" Neša Bridžis i Danijel Kajmakoski dobili su zadatak da dočaraju nastup grupe "Prodidži".

Njihov nastup je izgledao kao pravo divljanje na sceni, što je i sam komičar rekao.

"Imaćete priiku da prisustvujete divljaštvu na sceni", rekao je Neša za ovaj nastup. Usledio je jak ritam koji je publiku podigao na noge. Neša i Danijel su bili odlični, sve prštalo od energije, a žiri se iznenadio kada se Neša zatrčao i preskočio ih kao od šale i preko njihovih glava preleteo u publiku.

Foto: Prva
Foto: Prva

Trebalo je imati hrabrosti i spretnosti za ovakav potez. Žiri je bio oduševljen nastup, a i publika se pridružila momcima pa se sve pretvorilo u žurku.

Foto: Prva
Foto: Prva

”Malo sam povredio koleno ali ništa strašno, da ne patetišemo mnogo”, objasnio je Bridžis svoju povredu, a i Ana Kokić je imala komentar:

"Vas dvojica morate da dobijate ovakve uloge jer imate neverovatnu energiju. I Daniel je stradao, raskrvario je ruku. Sjajni ste glumci, nije bilo pevanja ali ste od početka do kraja uradili vrhunski", rekla je pevačica. Nakon nastupa, imitatori su počeli palicom da lome plazma televizor, a ni Vlado Georgiev nije odoleo tome.

On se prodružio izvođačima na bini iz počeo da udara palicom u plazmu.

Foto: Prva
Foto: Prva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track