Ivan Ivanović se rugao gluvima

Ne zna kad je dosta

Ivan Ivanović se rugao gluvima

Stars -
Voditelj se podsmevao spotu za pesmu Željka Joksimovića „Nije ljubav stvar“, snimljenom za ljude sa oštećenim sluhom

Preterao... Opet!- Svoju evrovizijsku pesmu „Nije ljubav stvar“ Željko je snimio za osobe s oštećenim sluhom. Njima se pesma najviše dopala - kazao je Ivan Ivanović u svojoj emisiji podsmevajući se Joksimovićevoj numeri.

Usput je uspeo da uvredi i osobe oštećenog sluha jasnim aludiranjem na njihov hendikep. Ali tu se nije zaustavio. Podrugljivo je objašnjavao kako izgleda spot koji je Lane snimio s Nenadom Mahmutovićem, pobednikom šoua „Ja imam talenat“.

Uradili su split-skrin (podeljeni ekran, prim. aut.) i dok na jednoj strani stoji Željko, a na drugoj tip ovako... - kazao je Ivan i počeo da uz ironičan osmeh mlatara rukama kao da pokazuje jezik znakova, kojim se koriste gluvoneme osobe.

Danica Jaslar, sekretar Gradske organizacije gluvih Beograda, revoltirana je Ivanovićevim smislom za humor.

- To je nipodaštavanje gluvih i nagluvih. Meni se čini da je on hteo Željka da zakači, ali je ispalo veoma ružno. Jezik znakova je zakonski ravnopravan sa svim jezicima koji se koriste u Srbiji i nema potrebe za ismevanjem na bilo koji način - kazala je Danica.

(M. B.)

Ivan: Svoju evrovizijsku pesmu Željko je snimio za osobe sa oštećenim sluhom. Njima se pesma najviše dopala

Marijana je navikla da davi pevca

Tekst iz Kurira pod naslovom „Marijana udavila goluba“ Ivanović je dvosmisleno prokomentarisao na Tviteru:

- Navikla žena da davi pevca...

Volim da zaj.bavam Ognjena Amidžića

Ivanović je u istoj emisiji „nagazio“ i Ognjena Amidžića.

- Hemijska teorija grafova predstavlja granu matematike kojom se modeliraju molekuli u cilju sticanja hemijske i biološke osobine jedinjenja i njihove što bolje aproksimacije. Znam da Ognjen Amidžić ovo ne može da ponovi, samo ga zaj.bavam - kazao je Ivan uz širok osmeh.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track