POLUMENTIN MENADŽER PRIVEDEN: Pretio pevaču i bendu da će ih ubiti!
Foto: Damir Dervišagić

Ugrožena sigurnost

POLUMENTIN MENADŽER PRIVEDEN: Pretio pevaču i bendu da će ih ubiti!

Stars -

Pevač Damir Dado Polumenta imao je neprijatnu situaciju nedavno kada je njegov bivši menadžer Ivan Mrdak folkeru i celom bendu pretio.

Ivan Mrdak je posle ovih pretnji uhapšen i zadržan 48 sati u pritvoru, a protiv njega je podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je Polumenti i članovima njegovog benda ugrozio sigurnost kada im je uputio pretnje smrću.

Incident se dogodio u Novom Sadu, a prvi na udaru Mrdaka našao se Marko Simić, član Polumentinog benda. On je prijavio policiji da ga je Mrdak zvao telefonom i pretio mu. Simić je ispričao da ga je Ivan Mrdak, bivši menadžer benda, pozvao na mobilni oko 20 časova.

"Dok je na telefonu bio uključen spikerfon, Mrdak se obratio Simiću i psovao mu majku. Povod tome bila je muzička oprema koja je, nakon što su se menadžer i bend rastali, ostala kod muzičara.

"Neće ti biti života u Novom Sadu!", urlao je preko telefona, a posle toga je uputio poruku i Polumenti i Marku Vešoviću:

"Pobiću vas sve! Ubiću vas sve kao zečeve. Nemate pojma šta ću svima da napravim od života"", navodi izvor blizak istrazi.

O ovom incidentu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo, koje je Mrdakove pretnje kvalifikovalo kao ugrožavanje sigurnosti, i protiv njega podnelo krivičnu prijavu.

Dan posle nemilog događaja, članovi benda su bili na razgovoru u policijskoj stanici u Novom Sadu i ispričali šta se dogodilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track