Milan Kalinić ponovo divlja za volanom!

Oduzmite mu dozvolu

Milan Kalinić ponovo divlja za volanom!

Stars -
Voditelj prošao kroz crveno, vozio žutom trakom, okretao džip preko pune linije I parkirao se na nedozvoljenom mestu
1 / 4

On još ima dozvolu?!Milan Kalinić ponovo je pokazao da je izuzetno bahat vozač. Za samo pola sata napravio je četiri prekršaja! U centru Beograda vozio je žutom trakom, kod Trga Nikole Pašića prošao je kroz crveno svetlo i okrenuo se preko pune linije... Onda se dovezao do Kosovke ulice, ali pošto su parking mesta bila popunjena, on je svoj džip ostavio pokraj znaka za zabranu zaustavljanja i parkiranja!

Ovakvo ponašanje voditelja zaista zaslužuje da bude najstrože sankcionisano, pogotovo što mu nije prvi put da krši sva moguća pravila. I uvek prolazi nekažnjeno. Sve ovo je zabeležila ekipa „Paparaco lova“, koja ga je već snimila u situacijama kad je, vozeći suprugu i decu, divljao ulicama Beograda ne zaustavljajući se na semaforima! Jednostavno, takvom čoveku trebalo bi oduzeti dozvolu, pošto je više nego očigledno da predstavlja veliku opasnost na putu.

Možda će nadležni napokon uvažiti sve ove snimke dosad objavljivane u medijima i pozabaviti se Kalinićem, kad se, eto, još nijednom nisu našli na pravom mestu u pravo vreme.

Kalinićevi prekršaji

- Vožnja žutom trakom - 5.000 dinara.

- Prolazak kroz crveno - od 15.000 do 30.000 dinara ili zatvor od 30 dana, šest kaznenih poena i zabrana upravljanja vozilom najmanje tri meseca.

- Nepropisno parkiranje - 5.000 dinara.

- Okretanje preko pune linije - 5.000 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track