(VIDEO) MIĆA DIVLJAO I URLAO: Postrojio farmere, svi su se smrzli
Foto: Printskrin

Opasan gazda

(VIDEO) MIĆA DIVLJAO I URLAO: Postrojio farmere, svi su se smrzli

Stars -

Gazda želi da zavede red na imanju u Lisoviću, međutim, u tome ga sprečavaju neposlušni farmeri.

Hrana je još jednom bila povod za žestoku svađu na Farmi. Naime, Lepi Mića smatra da bi trebalo da se u kuhinjskim poslovima oprobaju svi farmeri, pa je rešio da prekine monopol Zorice Marković Keve. To je domaćicu žestoko razljutilo, pa se suprotstavila ovonedeljnom gazdi.

"Nećeš kuvati, tačka i kraj! ‘Ajde, stani za šporet", urlao je Mića na Kevu, a domaćica mu je stavila do znanja da je njegove pretnje ne dotiču.

"Ajde, zabrani mi! Ja te se ne plašim! Ti si prvi koji je uzeo g*zicu da nahrani", besnela je Keva. Međutim, tu svađama nije bio kraj.

Gazda je napao i Žiku, frontmena grupe Viva Romana, pa su dvojica pevača ušli u žestoki konflikt. Naime, gazdi je zasmetalo to što je Žika uzeo Kevin obrok, a pričao je da više neće jesti hranu koju ona priprema.

"Loše sam se osetio što sam bio jedan od onih koji je uzeo hranu. Ovo je prvi i poslednji put da učestvujem u raspravi vezanoj za hranu", iznerviran je bio Žika, koji je rekao da mu smetaju dvostruki aršini.

"Ko te je prozvao za hranu?! Prozvana je ona što kuva, a ne ti što si uzeo, Žiko! Ona konstantno pravi tu priču", pokušao je gazda da objasni u čemu je problem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track