VIDEO ŠOKANTNA ISPOVEST ANAMARIJE Htela sam da se ubijem sa 18 godina! Droga mi je uzela porodicu
Foto: Printscreen

Život provela u domu

VIDEO ŠOKANTNA ISPOVEST ANAMARIJE Htela sam da se ubijem sa 18 godina! Droga mi je uzela porodicu

Stars -

Anamarija Džambasov je sa 18 godina ostala bez porodice i razmišljala je da čak i da se ubije. Otac, inače kriminalac, umro je kada je Anamarija imala samo dve godine, a majka, brat i sestra su bili narkomani i sve troje su umrli od droge.

Ubzo posle njihove smrti preminula joj je i baka, koja je imala povišen šećer. Sve to se desilo u razmaku od samo nekoliko meseci.

"Mama je često bila u zatvoru, policija nam je stalno dolazila u kuću. Inspektorke su me čuvale da joj ne bih pomagala u dilovanju droge, ali mama me nikad nije dovela u takvu situaciju. Imala sam samo sedam godina kada su je uhapsili a mene odveli u Dom. Tamo samo provela ukupno deset godina, ali išla sam povremeno u Zagreb da posećujem porodicu, svaki praznik sam provodila s njima. Stalno sam maštala o tome da ću, kad izađem iz Doma, konačno biti sa porodicom i taman kad sam to dočekala i postala punoletna - svi su umrli u razmaku od nekoliko meseci", pričala je Anamarija.

Parovi 04.05.2016 - ANA MARIJA PRICA O SMRTI... by dnevnadozaklipova

"Sećam se i kad su ljudi dolazili kod nas da kupuju drogu, tada bih obično otišla da se igram u sobu. Ali meni je bilo zanimljivo da ih gledam dok sede u sobi i klate se gledajući u jednu tačku, nisam znala šta im je. I, možda zvuči smešno, ali volela sam da udišem miris marihuane koju su pušili. Tada nisam znala šta je to", bila je iskrena Anamarija.

Kada je ostala sama, Anamarija je pomišljala i da se ubije, ali je na sreću odustala od toga. Nasledstvo koje je dobila je potrošila na kocku i drogu, dok nije ostala švorc i bez krova nad glavom.

Kada sam shvatila da sam ostala bez ičeg, našla sam posao u kafiću i od prvih para potražila stan. Živela sam sa studentima i, malo po malo, uspela da se vratima u "normalu" - završava priču hrvatska starleta.

ANA MARIJA UZIMALA KOK*IN by booschelo1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track