Najnovije vesti

ŠABAN ŠAULIĆ ODUŠEVLJEN ZETOM: Otkrio zbog čega do sada nije pričao o njemu i ćerki!
Foto: Zorana Jevtić

Uskoro će postati deda

ŠABAN ŠAULIĆ ODUŠEVLJEN ZETOM: Otkrio zbog čega do sada nije pričao o njemu i ćerki!

Stars

Kralj folka je prokomentarisao to što njegova ćerka Ilda uskoro postaje mama i istakao da je odlično prihvatio budućeg zeta.

Šaban Šaulić je otkrio da Bojana Vučkovića, bivšeg fudbalera s kojim je njegova ćerka Ilda ostala u drugom stanju, poznaje od malih nogu, kao i da je presrećan zbog njene trudnoće.

"To je Bojan Vučković, bivši sportista, fudbaler, a sada biznismen. Tu ne mogu ništa detaljnije da vam kažem. U Americi ima neki svoj biznis, ali to je već njegova stvar... O tome ne bih ja da pričam. Znam ga od malih nogu, nego nisam hteo da pričam ništa o tome dok mi Ilda ne da zeleno svetlo. Njegovog oca poznajem dosta dugo, ali i njega, jako su dobra familija. Mislim da je pravi muškarac za moju devojčicu. Vrlo je pažljiv, bistar je i pametan. Moja ćerka treba da ima pored sebe pravog muškarca, upravo kakav je on", otkrio je Šaulić.

Šaban je prokomentarisao i to što njegova ćerka Ilda uskoro postaje mama.

"Presrećan sam, ona je moj šećer. Jedva čekam da ih bude što više u kući, pa i Mihajlo da se što pre oženi i podari mi unuke", kaže Šaban.

Popularni pevač odgovorio je i na pitanje o venčanju svoje ćerke.

"Nadam se da će pre rođenja deteta napraviti neko slavlje. Oni brinu o tome. Sada je najbitnija njena trudnoća. Ilda je kao anđeo. Nikada lepše nije izgledala", dodao je budući deda.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...