(VIDEO) LJUBAVNI JADI DUŠIČE GRABOVIĆ: Hoću da zaboravim Filipa, ali ne mogu da mu odolim
Foto: FPrintscreen

Bori se sa svojim srcem

(VIDEO) LJUBAVNI JADI DUŠIČE GRABOVIĆ: Hoću da zaboravim Filipa, ali ne mogu da mu odolim

Stars -

Filip Đukić i Dušica Grabović žestoko posvađali, a maneken se toliko iznervirao da je u jednom trenutku otišao do bivše ljubavnice, skinuo donji veš i pokazao joj polni organ.

Ipak, pevačica je rešila da mirno porazgovara sa njim o njihovom odnosu, pa da vide na čemu su.

"Nisam ja krenula tebe da poljubim, nego ti mene. Postavlja se pitanje da li ti osećaš nešto prema meni, kada ti prvi krećeš da me ljubiš. Pristala sam zato što sam želela, ali ti si prvi počeo. Ne znam da li je to tvoja potreba i hir. Prihvatila sam tvoju igru, ali ti si je započeo. Ti si taj koji mene namerno poljubi i onda se hvata za to. Što se ti igraš sa mojim osećanjima? Možda sam ja u fazi da te zaboravim, a ti mi ne dozvoljavaš, jer ne mogu da odolim. Ni sada ne bi odolela da me poljubiš. Kriv si, jer krećeš prema meni, a znaš da sam u fazi da te zaboravim. Koristiš moja osećanja i igraš se njima. Nisam dovoljno jaka da odbijem tvoj poljubac”, jadala se Dušica, dok je Filip sve vreme pokušavao da joj objasni svoje viđenje čitave situacije.

Bivši ljubavnici su razgovarali bez usvađe, a maneken je pokušao da opravda svoje zavodničke poduhvate.

"Nisam rekao da me ti ne zanimaš i da neću imati ništa sa tobom. Eto, dođe mi ponekad tek tako da te poljubim”, pravdao se Đukić, koji je pokušao slikovito da objasni Dušici da je ona, zapravo, kriva, uporedivši svoje poljupce sa drogom kojoj zavisnik ne može da odoli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track