MLADA JE VEĆ NERVOZNA: Ivana i Petar zakazali svadbu!
Foto: Marina Lopičić

Uskoro veselje

MLADA JE VEĆ NERVOZNA: Ivana i Petar zakazali svadbu!

Stars -

Ivana Pavković i Petar Mitić već nekoliko godina su u ljubavi i važe za jedan od najskladnijih parova na estradi.

Kako su nedavno saznali da će postati roditelji, rešili su da svoju vezu krunišu brakom. Kako izvor navodi, Ivana i Petar će reći sudbonosno „da“ u krugu porodice i prijatelja u junu.

"Petar i Ivana su veoma srećni zbog svega što im se događa u životu. Karijere im idu uzlaznom putanjom, očekuju bebu i dogovorili su se da je sad, dok Ivana nije još u poodmakloj trudnoći, pravo vreme da se venčaju", otkriva izvor blizak paru i nastavlja:

"Oni su i ranije pričali o braku, ali im poslovne obaveze nisu dozvolile da se njegovoj realizaciji posvete. Već dugo žive zajedno, tako da su oni faktički već u braku", objašnjava izvor.

"Zakazali su svadbu za jun. Ne planiraju neko gala veselje, ali će svakako biti dosta prijatelja i familije", završava izvor.

A photo posted by Ivana Pavkovic (@ivanapavkovic) on Sep 22, 2015 at 11:16am PDT

Ivana je potvrdila naše navode.

"Biće manja svadba nego što je bila svadba moje prijateljice i koleginice Andreane Čekić, ali isto tako planiram da pozovem dosta kolega sa kojima se Petar i ja družimo. U svakom slučaju, svadba će biti raskošna i već počinjemo da smišljamo kakva će biti. Pre mesec dana sam bila poprilično nervozna kada pomislim na organizaciju, a već sada sam fokusirana. Vodiću računa o svakom detalju, jer mi je dekoracija izuzetno bitna. Već za nekoliko dana planiram da izaberem venčanicu", zaključila je Pavkovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track