SLAĐU PETRUŠIĆ BOJKOTUJU U HRVATSKOJ: Nećemo srpsku k...u!
Foto: Dragan Kadić

Slađu Petrušić bojkotuju u Hrvatskoj zbog Šešelja

SLAĐU PETRUŠIĆ BOJKOTUJU U HRVATSKOJ: Nećemo srpsku k...u!

Stars -

Meštani nekoliko sela u okolini Osijeka, kao i pojedini stanovnici Zagreba, poručili su bivšoj učesnici „Parova“ da se preseli u Beograd jer podržava lidera radikala

Slađana Petrušić našla se na stubu srama u Hrvatskoj zbog lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, kojeg je javno podržala.Bivšu učesnicu „Parova“ pojedini meštani sela u okolini Osijeka smatraju „srpskom kurvom“, a isto mišljenje dele i neki stanovnici Zagreba, gde inače živi. Oni Slađi poručuju da napusti Hrvatsku i da bi joj bilo bolje da se preseli u Beograd, gde će biti pod zaštitom našeg političara.

- Ma koja Slađa, ona je srpska kurva, a ne naša pevačica. Nek joj Šešelj obezbedi koru hleba i mleko. Najbolje bi joj bilo da se preseli u Srbiju - rekao je jedan meštanin sela u blizini Osijeka novinarima jedne tamošnje televizije koja je radila prilog o pevačici. I njegove komšije nisu imali lepe reči za Petrušićevu.Izdala domovinuIstog mišljenja su bili i pojedinci iz Zagreba:- Zar je vredno bilo šta reći o toj rospiji? Izdala je domovinu i neka ide kod onog koga silno podržava. Nama ne treba takva, pa da je sva u zlatu - rekao je jedan građanin Zagreba.Ovim povodom, najpre smo pozvali lidera radikala Vojislava Šešelja, koji je izneo svoje mišljenje.- Spremam se da za koji dan odem u Zagreb, u posetu mojoj dragoj Kolindici, a na povratku ću svratiti u Osijek da rashladim te usijane glave i da ih podučim demokratiji. U Hrvatskoj nemaju pojma šta su sloboda i demokratija. Kad bismo mi u Srbiji na sličan način postupali, proterali bismo im Natašu Kandić, Sonju Biserko, Jelenu Milić i mnoge druge srpske kalašture. Međutim, mi postupamo na drugačiji način. Srbija je tradicionalna zemlja slobode, demokratije i tolerancije i već punih 200 godina ovde može da nađe utočište svako ko je progonjen zbog slobodnog mišljenja i izražavanja tog mišljenja. Ako Slađana Petrušić bude želela da ostane u Srbiji i Beogradu, onda ćemo se mi, srpski patriote, angažovati da joj i pomognemo, a u tome će svakako prednjačiti srpski radikali - naveo je Šešelj.Nebitna šaka jadaS druge strane, Slađana kaže da je upoznata s tim da je u Hrvatskoj ne vole zbog lidera radikala, ali da za to ne mari.- Ne volim da se širi mržnja, ali znam da ima onih koji me ne vole. Baš sutra idem da se nađem s političarima koji podržavaju Šešelja, a koji su moji prijatelji. Poruka za te što misle da sam srpska kurava je da su oni obični jazavci, a takvih je malo ovde. Tu sam zbog svojih fanova, a ne zbog onih koji šire mržnju i žele da se odselim. Drago mi je što me većina podržava, a ta šaka jada je nebitna. Inače, čekam Voju da dođe u Zagreb. Živele demokratija i sloboda - poručuje Petrušićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track