(VIDEO) FILIP POTPUNO POLUDEO NA CECU: D.kaš mi k.rac u štali, a ozdravljaš Igora
Foto: Printscreen

Filipinke se posvađale

(VIDEO) FILIP POTPUNO POLUDEO NA CECU: D.kaš mi k.rac u štali, a ozdravljaš Igora

Stars -

Tokom večeri je Ceca Jovanović provocirala Mariju Anu Smiljanić, govorivši joj da ima nešto važno da joj kaže, ali da će to morati tek nakon što izađu sa Farme.

Crv sumnje Mariji Ani nije dao mira, pa se posvađala sa Filipom i bacila njegovu narukvicu, a onda je usledilo potpuno rasulo.

Filip je upao u spavaću sobu u nameri da pronađe modelsicu i obračuna se sa njom.

"Rekla je da sam joj ja pričao neke priče od arene do ovamo. Sad ću ja da joj j.bem mater, dr.ala mi je k.rac u štali pre dva meseca! J.baću joj mater k.rvinsku, smrdljivu!", urlao je Filip.

Maneken je izleteo u dvorište i napao Cecu.

"Dođi ovamo, k.rvo mala! Je l si mi d.kala k.rac u štali?! Šta pričaš Mariji Ani? Ajde, k.rvetino mala raspala, j.bem li te u usta smrdljiva! Od sutra ću te us.ati! D.kaš mi k.rac u štali dok pozdravljaš Igora!", galamio je Filip, dok je Ceca plakala.

"Nemoj da lažeš! Ljubomoran si jer ti nisam dala, a neću ti nikad ni dati!", pravdala se Ceca, koja je jurila za Filipom ne bi li ga dodatno isprovocirala i dovela do toga da uradi nešto zbog čega može biti kažnjen.

Farmeri su ih jedva razdvojili, a za to vreme je Marija Ana plakala, pa je posle izvređala i Dušicu Grabović, koja se umešala u čitavu priču.

"Plati da im p.šiš k.rac, jer ti niko neće dati tako izdeformisanoj i odvratnoj!", psovala je plavokosa pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja