PEVAČICA PRIZNALA: Zbog stresa pijem lekove za smirenje, ako preteram potražiću pomoć
Foto: Printskrin Instagram

Vanja Mijatović

PEVAČICA PRIZNALA: Zbog stresa pijem lekove za smirenje, ako preteram potražiću pomoć

Stars -

Pevačica Vanja Mijatović zbog prirode posla retko ima vremena za odmor, što joj stvara veliki problem u svakodnevnom funkcionisanju.

Vanja otkriva da se, pored zahtevnog posla, suočava sa stresom kao i svi ostali ljudi, te da zbog toga i problema sa nesanicom ponekad popije lek za smirenje.

"Stres prevazilazim uglavnom lekovima za smirenje, mada ih više koristim zbog problema sa nesanicom. Kada dođem umorna s posla i treba da legnem da spavam, a imam veoma malo vremena da se odmorim da bih bila aktivna i sutradan, tada mi mozak radi sto na sat, a telo je i dalje aktivno. Misli mi se kovitlaju po glavi i treba mi sat vremena da se umirim i uspavam. U tim slučajevima uzmem lek za smirenje kako bih se brže uspavala i odmorila za dalje obaveze", iskrena je Mijatovićeva, koja dodaje da, iako smatra da ne treba kriti problem i da lekovi za smirenje nisu nešto čega bi čovek trebao da se stidi, treba voditi računa o dozi.

"Ne treba preterivati svakako, ako budem mislila u nekom trenutku da preterujem sa dozom koju pijem, obratiću se nekome za stručnu pomoć", objasnila je Vanja.

A photo posted by Vanja Mijatovic(@vvsr) on Feb 19, 2016 at 2:19am PST

Pevačica je trenutno slobodna i nada se da će naići muškarac vredan pažnje i ljubavi, te se prisetila veze koja joj je bila najbitnija u životu.

"On je iz Grčke i tamo živi, tako da je razdvojenost učinila svoje. Kada sam se prijavila za "Zvezde Granda" više nisam mogla da budem stalno kod njega, posao me je vezivao za Srbiju, a on je bio tamo i onda smo se prećutno razišli. U kontaktu smo i dalje, on sada ima devojku. Pozvala sam ih da budu moji gosti u Beogradu, tako da je on sada zaista moj prijatelj. Mnogo ga volim kao čoveka, zato što je kvalitetna osoba", govori Mijatovićeva i nastavlja:

"To je definitivno najbitnija veza u mom životu. Mnogo stvari sam prvi put iskusila sa njim, četiri godine nije malo. Bilo je tu svačega, od lepih stvari do nekih čarki, ali smo sve to prevazilazili jer smo se mnogo voleli. Mi nismo raskinuli zato što smo to želeli, već zato što je moralo da bude tako. To je najgore. Kad ne želiš nešto, a prosto mora da bude tako. Trebalo mi je vremena da dođem do onog osećaja da mi je svejedno. Veoma mi je bilo teško, sve me je podsećalo na njega. Nisam ni u čemu nalazila utehu, jednostavno sam čekala da vreme učini svoje i da zaboravim", zaključila je Vanja za Alo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track