STEFAN IMAO NAJMANJE GLASOVA PUBLIKE: Pevač po 2. put izbačen iz rijalitija
Foto: Printskrin

Rijaliti

STEFAN IMAO NAJMANJE GLASOVA PUBLIKE: Pevač po 2. put izbačen iz rijalitija

Stars -

Večeas je Stefan Jakovljević napustio imanje, ali je zato novi takmičar ušao u rijaliti kom su se obradovale devojke.

Gazda Lepi Mića izabrao je za sluge Nemanju MCN i Mariju Anu, farmeri su najviše štapića dali pevačici, a publika je glasove dala Stefanu.

Ranije, u toku nedelje Milan Đorđević Crni kažnjen je direktnom nominacijom, pa se tako troje farmera našlo u areni.

Tok emisije:

00:20 Stefan Jakovljević se pozdravio sa farmerima i napustio imanje.

00:10 Nominovani farmeri su stigli u arenu, počinje igra znanja. Nakon sabiranja glasova Marijana Ana je imala 35 odsto glasova publike, 34 je imao Crni, a Stefan 31 odsto.

"Ja malo izađem, malo se vratim", rekao je Stefan. On je već jednom bio uizbačen iz rijalitija, a vratio se u baražu, kada su farmeri ali i publika glasali za njega.

23:37 Ognjen je sa gazdom Lepim Mićem koji priča o svom gazdinstvu.

"Mene uvek zadese tako neke svadbe, žurke... jeli su kao mećave iako je pijaca bila slaba", rekao je Mića i dodao kako se Vesna Zmijanac loše pokazala.

"Ovde je jako slaba, ja je navučem na tanak led, pa se povučem kada primetim da sam previše dominatan, ipak je ona naša velika zvezda", smatra Mića koji je naveo kako se osušio kao grana jer se potrudio da sve obezbedi farmerima.

23:07 Ognjen priča sa Kevom i Marinom koje komentarišu kako su raspoloženije od kako je lepše vreme.

"Mića mi je učinio uslugu što me je izvukao iz kuhinje. Nemaš pojma kako sam srećna i zadovoljna. Neka kuva ko god hoće", rekla je Keva i dodala kako je jedan slatkiš odnela Zadruzi u inat svima jer su alavi.

"Suviše sam jaka da bi neko mogao da me povredi. 75 odsto ljudi ovde nije vredno moje energije", rekla je Keva a sa njom se složila i Marina.

"Ja kad eksplodiram i izbacim to iz sebe, meni je tako lakše", dodala je pevačica.

22:27 Jelena Golubović priča sa Ognjenom koja je potvrdila Mikijevu priču da planiraju da naprave kućicu.

"Ja se osećam kao da smo Miki, mama i ja u nekom posebnom rijalitiju. Farmere i dalje nervira naš odnos. Mi se družimo, imamo neke zajedničke teme", rekla je Jelena i dodala kako bi bilo zanimljivije da su ona i Miki bili mlada i mladoženja.

"Sreća da su došli gosti da ih nije bilo ispalo bi kao da smo na pogrebu", pričala je Jelena.

22:24 Stefanova verenica priča kako ju je dečko izenandio kada se posvađao sa Saškom kao i da joj se čini da on sada igra igrice, dok je Sandra istakla kako je Marija Ana prirodna i da se ne folira.

"Ona je takva, iskrena je, na Farmi se svi foliraju", rekla je bivša farmerka. Drug Miloša Đorđevića Crnog ističe kako je Crni mnogo bolji napolju kao i da se samo igra u rijalitiju.

"Dobro se on snalazi", dodala je Sandra.

22:18 Dušica je ugostila podršku nominovanih farmera. Seksi Sandra je došla da podrži Mariju Anu, Stefana verenica Milica i drug Nikola, a Crnog je došao da podrži drug Marko.

22:12 Miki Mećava priča sa Ognjenom kako ima nameru da napravi kućicu sa Jelenom Golubović. Ognjen mu je potom saopštio tajni zadatak koji neće biti lak.

"Niko živi ne sme da zna, ako uspeš da izvršiš nagrada je baš dobra, niko u serijalu nije dobio takvu nagradu. Tvoj zadatak je da do četvrtka ignorišeš Jelenu Golubović. Maksimalni ignor", rekao je Ognjen a Miki se nije ni malo obradovao.

"A joj... mnogo je težak. Ništa nećemo moći da pravimo kuću. Povrediću je, ona je osetljiva. Moram sam da razmislim koncepciju da napravim i od sutra da krenem u akciju", rekao je Miki.

22:07 Miloš se pred ulazak na Farmu raspitivao koja devojka nema dečka.

"Kada se podigne pokrivač, mi to luftiramo noge. Sve je to šou", rekao je Miloš i dodao kako mu nije jasno zbog čega farmeri neće da priznaju kada rade nešto.

22:02 Ognjen je sa Saškom koja priča kako je došlo do sukoba sa Gogom.

"Ne može čovek da se ne iznervira. Ona je neko ko traži kadar, samo me provocira... ja sam sa njom u početku imala dobar odnos. Mama mogu da joj budem, ali taj njen nivo, uličarski..." rekla je Saška i dodala da je ispoštovala svadbu jer voli da se veseli.

Ona je dodala da je mrtva trka kada je reč o ponašanju Marija Ane i Gorane Goge Aleksić, a zatim je oplela po Zorici Marković Kevi.

"Ja sam čula za nju da se lečila na psihijatriji. Ona mora da uzme svoju dozu lekova", istakla je Saška.

21:40 Ognjen je sa Vesnom Zmijanac koja je pod utiskom svadbe.

"Ja svaki put kad vidim devojku u belom rasplačem se i setim se moje Nikolije. Mislim da bi bio red i vreme da ja nju obučem u belo, pa me malo emocije, malo otplačem... ali dobro... polako", rekla je Vesna a onda je dodala kako je stalno u sukobu sa Zoricom Marković Kevom.

"Keva je bukvalna, ona ne sluša šta mi pričamo, pa na pola se uključi...", rekla je pevačica i navela kako su svi osetljivi i kako nikome ništa ne može da se kaže.

"Naiđe im dan kada legnu ludi i ustanu ludi. Naiđe im dan kada su svi fini", rekla je Vesna.

21:27 Ognjen je sa Gogom i Nemanjom koji pričaju kako je lepo protekla svadba. Nemanja je rekao kako je ispoštovao Gogu i ceo zadatak.

Oni su zamerili farmerima što nisu ispoštovali zadatak već su želeli da od bivših farmera saznaju vesti is spoljnjeg sveta.

Ognjen je rekao kako je Zadruga zadovoljna izvršenjem zadatka i da će zbog toga dobiti nagradu.

"Idete u hotel", rekao je Amidžić, nakon čega su Goga i Nemanja počeli da se smeju. Njih dovje su u svađi pa tako reper ne želi da ide u hotel, dok se Goga obradovala.

"Razmisli dobo, ako ste se snašli u gazdinoj kući... razmisli imaš dva dana. Nagrada je takva, kao par idete tamo, ili tako ili nikako...", dodao je voditelj.

21:22 Miloš Radičević je stigao u studio i rekao kako mu se čini da je dobra ekipa na imanju.

"Ima dosta devojaka, što me raduje", rekao je Miloš na samom početku. Radičević je rekao da nije probirljiv, bitno je da mu se devojka sviđa.

"Neću se truditi preterano da nekoga zavodim, ako se desi hemija... čekamo taj četvrtak", rekao je Miloš kroz smeh aludirajući na žurku koja se održava tim danom.

"Lepa je Dušica, čuo sam da je Marija Ana sa Filipom, on je dao njoj štapić... dao je mnogima štapić", pričao je budući farmer.

21:12 Dušica je najavila da će jedan farmer večeras ući u rijaliti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track