KEVA NASTAVLJA DA PRETI: Ceci ću polomiti koske, neće moći da hoda!
Foto: Printskrin

Ne može da podnese

KEVA NASTAVLJA DA PRETI: Ceci ću polomiti koske, neće moći da hoda!

Stars -

Zorica Marković je veoma iznervirano pričala o odnosu sa Saškom Karan i Cecom.

Keva je razgovarala sa Ognjenom i žalila se na Sašku i Cecu.

"Uopšte ne odgovaram za postupke. Ne diram nikoga, ne bavim se spletkarenjem. Ja sam samo žena iz naroda, koja radi i živi za moju porodicu. Ovde sam jedino zbog novca ušla. Ono malo ljigavo gov.nce što joj viri iz dup.ta, mnogo laprda i morala sam da joj kažem. Ona se upliće u priču i brani je", rekla je Keva.

"Ona je pričala da mene moj muž vara. Odakle ona to zna?! Ali, ako pričaš tako o meni, onda ću nekome polomiti koske, da će me se sećati do kraja života. Neće moći da hoda", rekla je i dodala da Ceca uopšte nije vredna njenog nerviranja, ali da je svakako nervira.

"Onog momenta kada ne odgovaram za svoje postupke, ja sam samo živo biće, sa ogromnim pragom tolerancije. Daleko od toga da ona nije vredna, ali već neko vreme je veoma bezobrazna i pregazi preko svih. Samleće je lokomotiva i neka košta koliko košta. To što Saška ne zna više šta priča", smatra Keva.

Zorica je rekla da pokušava da se ne spušta na njihov nivo. Maksimalno se trudi da ne budem njihov nivo. "Ponekad me je sramota što udišemo isti vazduh", smatra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track