(VIDEO) CECINA ŠOKANTNA ISPOVEST: Modelsica otkrila celu istinu o svom detinjstvu!
Foto: Printskrin

Otvorila dušu

(VIDEO) CECINA ŠOKANTNA ISPOVEST: Modelsica otkrila celu istinu o svom detinjstvu!

Stars -

Modelsica Ceca Jovanović ispričala je detalje iz svog života koji se ne poklapaju sa izjavama njenog oca Radeta Jovanovića.

Farmerka Ceca Jovanović se veoma zbližila sa Lepim Mićom, koji joj često deli savete o ponašanju u rijalitiju, a kada se za to ukaže prilika, njih dvoje vole da pričaju o zanimljivostima iz života.

Ceca se u razgovoru sa svojim prijateljem dotaklna raznolikih tema, a jedna od njih bila je priča o njenom prvom letovanju i sezonskom poslu.

Naime, Jovanovićeva je prvi put otišla na more sa ciljem da zaradi određenu količinu novca radeći kao hostesa, a njena prva destinacija bila je Crna Gora. Ceca je ispričala kako je izgledao trenutak kada je prvi put ugledala palme, koje pre toga nije mogla nigde da vidi.

"Nisam imala nikakav osećaj. Kada sam prvi put došla u Crnu Goru, otišla sam da bih pobegla od nekih problema, a Igor me je vozio, nije hteo da idem sama. Palme na ulicama, ništa, kao… Prvi put sve to vidim, on je očekivao neku moju reakciju, a ja nikakvu reakciju nisam imala", ispričala je modelsica, a Lepog Miću je interesovalo da li je pre toga išla na letovanje.

"To mi je prvi put da sam otišla na more. Uvek mi je tata obećavao ako budem bila odlična. I ja sve to ispunim, i ništa od toga. Ali dobro, drago mi je što sam sama svojim radom i trudom otišla tamo, i onda nema šta da mi kaže. Ali je bilo mnogo naporno. Bilo mi je drago, jer sam znala da su to moje pare, da sam to ja zaradila", poverila se Jovanovićeva, a njena ispovest se ne poklapa sa onim što je govorio njen otac Rade Jovanović.

Naime, priča se da su odnosi u ovoj porodici, navodno, veoma kompleksni, jer je Ceca još na početku Farme govorila tome da su je roditelji zlostavljali. Međutim, njen otac Rade demantovao navode svoje kćerke, i otkrio je kako su je, zapravo, odgajali.

"Gajili smo je kao princezu, verujte mi, kao bebu. Ništa nije radila u kući, vidim da ni na Farmi nije bolja. Udovoljavao sam joj u svemu. Kada je završila srednju školu, nije mi donela ni knjižicu, ni diplomu, a ja sam ipak otišao i kupio joj telefon. Uplatio sam joj letovanje u Grčkoj, na koje nije htela da ode. Sve smo joj pružili, podržavali je u svemu, platio sam njen kurs modelinga. A ona je ipak otišla od kuće", ispričao je Rade Jovanović

EPK/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track