NAPRAVIO POMETNJU A NIJE NI UŠAO U RIJALITI: Prvi srpski straletan obećava ludilo
Foto: Printskrin/FB

Pojačanje u Parovima

NAPRAVIO POMETNJU A NIJE NI UŠAO U RIJALITI: Prvi srpski straletan obećava ludilo

Stars -

Dragan Gligorić sebe naziva prvom muškom starletom u Srbiji, a iako bi malo ko pomislio, on ima ženu, dete i rešen je da razbije predrasude u Srbiji. Njegovo umetničko je Dajmond a starletan je već godinu dana. Nije planirao da to postane, već da su ga slovenački mediji "vinuli u nebesa".

Dajmond misli da nema konkurenciju, ali je svestan da ga ljudi u Srbiji neće tako lako prihvatiti. Apsolutnu podršku pruža mu supruga Nevene, sa kojom ima trogodišnjeg sina Alekseja a drugo dete je na putu. Za sada je zadovoljan svojim izgledom ali planira da se podvrgne estetskoj hirurgiji.

"Imam samo filere u jagodicama i nosu, planiram da radim muške bicepse", rekao je Dragan.Osim što je starletan, Dajmond je i frizer. Živi i radi u Beogradu, a odrastao je u Australiji. Zbog fizičkog izgleda Gastoz ga je odmah upitao da li je homoseksualac, što je straletan negirao.

On je dobio priliku da uđe u rijaliti, a da li će se i koliko zadržati tamo, zavisi od takmičara. Sa njim će se za ostanak boriti još dva momka, Milan Zukić iz Bačkog Jarka i fitnes instruktor Nikola.

Parovi 20.05.2016 - MUSKA STARLETA U PAROVIMA by dnevnadozaklipova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track