RADI TRUDNA: Seka Aleksić steznikom krije stomak!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica nastupa u petom mesecu

RADI TRUDNA: Seka Aleksić steznikom krije stomak!

Stars -

Aleksićeva više ne đuska i ne vrcka na koncertima zbog trudnoće, a stomak je dobro kamuflirala ispod crne uske haljine

Seka Aleksić i dalje peva iako je u petom mesecu trudnoće! Pevačica je do poslednjeg mesta napunila poznati beogradski noćni klub, a stomak je steznikom sakrila ispod crne uske haljine.Aleksićeva je s mužem Veljkom Piljikićem na splav došla u 1.20 posle ponoći, iskulirala novinare koji su je čekali i odmah se popela na stejdž. Nastup je počeo u 1.30. Seka je napravila vrhunsku atmosferu, ali bilo je primetno da nije đuskala kao nekada.

Bila je vrlo oprezna u pokretima, čak i tokom brzih pesama, uz koje je nekada vrckala i mešala bokovima. Ipak je u petom mesecu trudnoće. Stomak se samo nazirao, najviše zbog toga što je pevačica nosila steznik.Trudnice često nose steznike po preporuci lekara zbog smanjenja ili eliminisanja bola u donjem delu leđa. Da li je Seka Aleksić baš zbog toga obukla steznik ili je to učinila kako bi sakrila stomak od radoznalih pogleda, ne znamo, ali da je te noći oborila rekord kluba po posećenosti, e to znamo! Oko hiljadu ljudi stajalo je ispred „Rivera“ u redu. Obezbeđenje je bilo rigorozno, pretresalo je sve na ulazu, pa je ulazak u klub potrajao.Ali vredelo je! Publika se očigledno uželela Seke Aleksić i njenih hitova, a ona je svoj posao odradila vrhunski. Pevalo se, igralo, alkohol je tekao u ogromnim količinama do jutra. Aleksićeva se nakon završetka nastupa nije zadržavala u klubu, već je odmah s Veljkom otišla kući.

I Bubamara sakrila ključne delove tela, za svaki slučajDARA: ZA RAZLIKU OD NEKIH, JA BAR NOSIM GAĆEDara Bubamara je preksinoć pevala na splavu u blizini kluba na kom je nastupala Seka Aleksić. I ona ja pokrila ključne delove tela. Iako je na sebi imala zlatnu haljinu sa prednjim šlicem, ispod nje je obukla duboke crne gaćice kako se baš ništa ne bi videlo! Kada je spazila paparaca Kurira obratila mu se na mikrofon.- Za razliku od nekih pevačica, ja bar nosim gaće. Džaba ti je sve, pogledaj - rekla je i nastavila da igra i skače sigurna u sebe i u svoj donji veš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track