ŽIKA TODOROVIĆ SE SELI U BORIN DOM: Glumac renovira očev stan!
Foto: Aleksandar Jovanović

USPOMENE

ŽIKA TODOROVIĆ SE SELI U BORIN DOM: Glumac renovira očev stan!

Stars -

Srđan Todorović angažovao majstore da srede nekretninu u koju će uskoro preći da živi sa porodicom, a u kojoj je stanovao čuveni glumac

Srđan Todorović odlučio je da renovira kuću pokojnog oca Bore Todorovića na Zvezdari, u koju će uskoro da se useli sa suprugom Anom i dvoipogodišnjim sinom Dejanom.U prilog tome govore fotografije koje je napravio paparaco Kurira, a na kojima se jasno vidi kako radnici sređuju kapiju. Od komšija smo saznali da je Žika doneo odluku da najpre ulaz u dvorište dovede u red jer je kapija bila stara, dotrajala i zarđala, a uskoro će da sredi i unutrašnjost porodičnog doma.

Obilazi radnike

- Dok je Bora bio živ, hteo je da zameni staru ogradu koja je odavno trebalo da se promeni. Nažalost, to nije stigao da uradi, pa se sada Žika pozabavio time. On sve svoje slobodno vreme koristi da obiđe majstore i baš se pozabavio renoviranjem. Majstori su pre nekoliko dana prionuli na posao i uveliko izvršavaju radove u dvorištu. Kako sam čuo, Srđan će tu da se preseli. On želi da život s porodicom nastavi u kući pokojnog oca, za kojeg je bio veoma vezan - kaže jedan komšija porodice Todorović i dodaje:- Ovaj kraj je miran i idealan za njih, naročito za mališana. U blizini kuće je i obdanište, kao i park. Nekako je sve nadohvat ruke - otkriva komšija, koji kaže da je Bora Todorović bio izuzetan čovek i da je svoju decu fino vaspitao i naučio ih da poštuju druge.

- Boru sam poznavao, bio je ljudina. Uvek se javljao komšijama. Uživao je da sedi s prijateljima na Bulevaru u jednom kafiću. Tu je obično pio kafu i prelistavao novine. Verujem da bi i on bio srećan što će Žika živeti u njegovoj kući - završava komšija.NedostupanPokušali smo da stupimo u kontakt sa Srđanom, ali njegov broj telefona poznat redakciji ostao je nedostupan do zaključenja ovog broja.

NavikaoLETOVANJE U BORINOJ KUĆI U BIGOVUSrđan Todorović celu letnju sezonu boravi u Bigovu, gde je nasledio kuću od pokojnog oca. Glumac se u tom malom ribarskom mestu na Crnogorskom primorju odomaćio, pa svako jutro ide u prodavnicu, a potom na kaficu, čašicu rakije i prelistavanje Kurira u jedan ribarski restoran. Tek u popodnevnim satima Žika izvodi sina na pontu ispred kuće na kupanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja