FOTO ANKETA POMOZIMO ANASTASIJI: Koju šminku da izabere za rođendan?
Foto: Printskrin/ Instagram

Proslava punoletstva

FOTO ANKETA POMOZIMO ANASTASIJI: Koju šminku da izabere za rođendan?

Stars -

Anastasija Ražnatović, ćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović, proslaviće 18. rođendan 25. maja, a o njenom punolestvu već danima se priča.

Pevačica je nedavno izjavila da radi punom parom i da su pripreme pri kraju, a ostalo je slavljenici da odluči kakvu će frizuru te noći imati i koju šminku će nositi. Ona je na Instagramu objavila fotografiju sa kompletno sređenom kosom i šminkom, a mnogi su se zapitali da li će upravo tako izgledati. Koja s

1. Nežna Anastasija

2. Fatalna Anastasija

Anastasija je postavila i sliku sa mamom Cecom, na kojoj se može videti koliko liči na nju. "Moja mama najlepša na svetu", napisala je ćerka.

Podsetimo, kompletirala spisak zvanica je završen, a Anastasija uz maminu i tetkinu pomoć privodi kraju pripreme za gala žurku. Ona je otkrila da će te noći nositi dve toalete - prvo dugačku, u kojoj će dočekivati goste, a onda će se presvući u mini-haljinu.

"Ceca je angažovala enterijeriste, koji će salu pretvoriti u prolećni vrt. Cveće će biti na sve strane, kao i baloni u obliku srca, s posebnim porukama za goste. Hrana i piće će biti raznovrsni. Iako će imati sve pripremljeno, Anastasija uvek voli da čuje mišljenja svojih drugarica, tako da su joj one mnogo pomogle u odabiru dekoracije", rekao je izvor. Ražnatovićeva je, inače, nedavno izjavila da će od mame na poklon dobiti minđuše koje je Arkan kupio pre njenog rođenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track