GOGA RASPISALA KONKURS: Pevačica napravila uži izbor među kandidatima za muža
Foto: Damir Dervišagić

Hoće da se skrasi

GOGA RASPISALA KONKURS: Pevačica napravila uži izbor među kandidatima za muža

Stars -

Pevačica Goga Sekulić konačno se oporavila od smrti supruga Igora Ramovića. Vratila se poslu i liniju dovela do savršenstva, ali pored sebe još nema muškarca. Inače, Goga je raspisala konkurs za novog izabranika, jer zbog poslovnih obaveza ne stiže da upozna pripadnike jačeg pola.

Goga svaki vikend putuje preko grane, dok i tokom sedmice ima nastupe u regionu, zbog čega ima vrlo malo vremena za privatni život. To malo slobodnih dana što joj ostane provede u odmaranju ili spremanju za nastupe, zbog čega je potpuno van sebe."Goga se žalila prijateljima da joj nedostaje privatni život i to što ne može da se posveti sebi. Ona im je priznala da bi volela da se ostvari u ulozi majke i dobije dete. Oseća da je potpuno spremna da se posveti materinstvu, ali još nije izabrala kandidata sa kojim bi ostvarila svoje snove. Goga se žali kako ne stiže da upozna nijednog kvalitetnog muškarca, mada, sada mnogo više bira i razmišlja o njegovim osobinama, nego što je to radila ranije" otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:

"Iako ima puno udvarača oko sebe, Goga nema vremena da popije kafu sa nekim od njih, pa mnoge odbija, ali su pojedinci vrlo uporni. Stalno dobija poklone na kućnu adresu ili u klubu gde nastupa, ali to nije dovoljno da bi joj se neko dopao, jer ne uspeva da ih upozna.

Zato je Goga svojim prijateljima opisala kakvog muškarca želi, kako bi joj oni napravili uži izbor među kandidatima za muža. Sekulićeva im je dala do znanja da voli momke koji su samostalni, psihički jaki i koji nisu ljubomorni, jer bi to osudilo njihovu vezu na propast. Takođe je objasnila da želi muškarca koji ima samopouzdanje, te da je poželjno da ne budu javna ličnost", uz osmeh prepričava pevačicin prijatelj sve osobine koje su obuhvaćene konkursom za gospodina savršenog.

Kako bismo iz prve ruke čuli kako napreduje potraga i kada možemo očekivati njenu odluku, pozvali smo Gogu Sekulić, ali se ona se nije javljala na mobilni telefon, niti je odgovorila na naše poruke.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track