ABRONOŠA: Političari trandži plaćali za seks

Usred srede

ABRONOŠA: Političari trandži plaćali za seks

Stars -

Pre nekoliko godina shvatio je da nema šanse pošteno da zaradi za svoje ciljeve i prohteve, pa je rešio da postane elitna prostitutka

Drage moje abronoše, sedam dana mi je brzo prošlo, a nadam se da ste i vi jedva dočekali da čujete priče o našim javnim ličnostima koje bi oni rado da sakriju. Prva priča koju ću danas podeliti sa vama prava je bomba. Nedavno sam sasvim slučajno imala priliku da sretnem plavokosog transvestita koji neodoljivo podseća na jednu našu pevačicu, zvaćemo je Ikona. To me je nateralo da mu priđem i započnem razgovor s njim, misleći da ću samo čuti kako je opsednut Ikonom i da je zato dao silne novce na plastične operacije kako bi ličio na nju. Ali, saznala sam mnogo sočnije stvarčice. U početku nepoverljivi trandža nije hteo da mi priča sve detalje o tome kako je stekao veliku lovu, ali kad sam ga konačno ubedila, dobila sam i više nego što sam očekivala.

Pre nekoliko godina shvatio je da nema šanse pošteno da zaradi za svoje ciljeve i prohteve, pa je rešio da postane elitna prostitutka. Pošto se u startu odlično pokazao, brzo je dospeo do moćnih tipova koji su imali želju da probaju seks s muškarcem. Među njima je bilo političara, pevača i biznismena koji su odlepili za kopijom Ikone. Pohvalio mi se da je od političara toliko zaradio da je za samo četiri godine kupio tri stana u Beču i dva u Beogradu. Njihova imena brzo ćete saznati jer je plavokosa trandža odlučna da se ispovedi za medije i ispriča svoju „muku“.Naša druga junakinja je učesnica jednog rijalitija. Zvaćemo je Bukvica jer voli mnogo da se pravi pametna. Za kratko vreme ona je uspela da stekne armiju fanova, uglavnom marginalaca koji su slični njoj. Osim što je okorela narkomanka i alkoholičarka, javna je tajna da Bukvica u pomenutom rijalitiju ima i posebno zaduženje - radi kao eskort dama.

Po dogovoru s producentima, uticajni muškarci koji plaćaju za seks s njom gotovo svakodnevno opsedaju prostorije gde se emituje rijaliti, a oni koji žele veću diskreciju imaju mogućnost da ih rijaliti učesnica odradi u nekom od prestoničkih hotela. Podrazumeva se, za to moraju dodatno da plate producentima, koju uglavnom uzimaju polovinu, dok ostatak ide Bukvici.Toliko od mene za danas, do sledeće srede, vodite abrove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track