VESNA LJUTA NA NIKOLIJU: Evo kako se osećala kad je saznala da će postati baka

Volela bi da je dečak

VESNA LJUTA NA NIKOLIJU: Evo kako se osećala kad je saznala da će postati baka

Stars -

Vesna Zmijanac, koja je pre nekoliko dana napustila Farmu 7 kada je saznala da je njena ćerka Nikolija Jovanović trudna, priznala je da je bila ljuta na svoju ćerku što je krila trudnoću od nje i da joj je bilo veoma neobično da je vidi sa stomačićem.

"Bila sam vrlo iznenađena! U šoku! Isprepadana, u stvari... I otad se nisam ni smirila. Prvo sam bila ljuta što mi niko nije rekao pre „Farme“ da je Nikolija u drugom stanju. Ali ja znam zašto je ona tako postupila. Videla je da se meni ulazi u „Farmu“ i nije htela to da mi pokvari, jer da mi je rekla, verovatno ne bih ni ušla", otvorila nam je dušu radosna folk zvezda.

Pevačica je izjavila i da se nadala da će njena ćerka roditi dečaka, ali je bez obzira na to, srećna što će dobiti devojčicu.

"Znate kako, ipak je devojčica - devojčica! Ja imam ćerku koja je vrlo brižna i dobro je dete, pazi na svoju majku. Takva će, verujem, biti i moja unuka prema Nikoliji. Sa druge strane, istina je da volim dečake. Verovatno zato što sam ja takva, kao neki hajduk. Trebalo je da rodim nekoliko sinova", rekla je Vesna.

Sada, kada je napustila najpoznatije imanje u regionu, Vesna provodi dane sa budućim roditeljima, Nikolijom i njenim izabranikom Reljom Popovićem.

"Mnogo se radujem što ću postati baka! To će biti moje prvo unuče. Srećna sam što sam izašla iz rijalitija, jer sam sada sa Nikolijom i Reljom. Uživam sa njima. Moram da priznam da ne brinemo previše o Nikoliji, ni ja ni Relja, ali ona voli kad je majka mazi", sa oduševljenjem je rekla je buduća baka.

"Mislila sam da će biti razmažena, ali vidim da je ona hrabra, da gura, da tutnji. Malo joj je dosadno. Ona bi sada da ide da se voza tamo-amo. Kaže: „Kako svi drugi rade, samo ja ne?“, a ja joj objašnjavam: „Pusti ti njih, nije to tvoja sorta", rekla je Vesna.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track