(FOTO) Na Anastasijinom rođendanu su izgledali čarobno, a ovako je izgledalo njihovo prvo pojavljiva
Foto: Damir Dervišagić

NEKAD I SAD

(FOTO) Na Anastasijinom rođendanu su izgledali čarobno, a ovako je izgledalo njihovo prvo pojavljiva

Stars -

Jovana i Željko Joksimović spadaju u najskladnije parove, a gde god da se pojave privlače mnogo pažnje. Sećate li se kako je izgledala njihova prva, zajednička pojava na malim ekranima?

Željko i Jovana venčali su se na Maldivima 20. januara 2012. godine, a na istoj destinaciji su proslavili i četvrtu godišnjicu braka.Par se verio 2011, a tri i po godine su pre toga bili u vezi koju su započeli nakon što su se upoznali 2008. godine, kada su zajedno vodili Evroviziju. Crkveno venčanje obavljeno je 14. septembra 2014. godine u crkvi Aleksandra Nevskog u Beogradu. Svadbi je prisustvovao i tada petomesečni sin Kosta.

A photo posted by Zeljko Joksimovic (Žzzeljko) on Nov 30, 2015 at 9:19am PST

Jovana i Željko su prisustvovali i proslavi osamnaestog rođendana Anastasije Ražnatović, a u momentu kada su naišli sva pažnja je bila usmerena na njih, kao i 2008. godine kada smo ih pomno pratili na malim ekranima.Evo kako su jovana i željko izgledali na Evroviziji koja se održala u Beogradu.

Sa sajta Story.rs preporučujemo još i:Jovana i Željko Joksimović: Otkad smo dobili Kostu, sve je bolje, draže i lepšePriča koja će vam otopiti srca: Željko Joksimović otkriva kako je nastala pesma posvećena Jovani (FOTO)Dirljivo: Evo čime je Željko Joksimović pred celom Arenom rasplakao suprugu Jovanu (VIDEO)Vremeplov: Svi je zapamte po karakterističnom prezimenu, a pre 10 godina je izgledala OVAKO (FOTO)Sećate li se: Ovako je Dragana Mirković izgledala pre 28 godina (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja