ZVEZDE NA KONCERTU: Brena i Čola zajedno idu na Kazalište!
Foto: Kurir

Najveće zvezde na koncertu

ZVEZDE NA KONCERTU: Brena i Čola zajedno idu na Kazalište!

Stars -

VIP karte su već obezbedile i brojne druge zvezde iz bivše Jugoslavije, pa će na Tašmajdanu 11. juna biti i poznatih sportista i glumaca

Dve velike zvezde, Zdravko Čolić i Lepa Brena, 11. juna prisustvovaće koncertu Prljavog kazališta na stadionu Tašmajdan.

Bez obzira na mnogobrojne obaveze i nastupe, Brena neće propustiti koncert benda koji je obeležio njenu mladost. Ova hrvatska rok grupa Lepu Brenu je svojevremeno opevala u svom megahitu „Zaustavite zemlju“.- Neke njihove pesme obeležile su moju mladost i uvek sam ih s radošću slušala. Veoma sam srećna zbog njihovog koncerta i baš me zanima kako zvuče uživo - kaže Brena.VIP karte su već obezbedile i brojne druge zvezde iz bivše Jugoslavije, pa će na Tašmajdanu 11. juna biti i poznatih sportista i glumaca. U VIP zoni na Tašmajdanu naći će se i Zdravko Čolić, Dragan Mićanović i Vuk Kostić.- Već sam ih slušao u Subotici, ali ću sa zadovoljstvom otići i na Taš. Neke pesme Kazališta spadaju u moje omiljene - rekao nam je glumac Vuk Kostić.K. L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track