OVO SE NIKADA NIJE DESILO: Golubovićke poslate u izolaciju! Majka se bori protiv ćerke!
Foto: Printskrin

Rijaliti

OVO SE NIKADA NIJE DESILO: Golubovićke poslate u izolaciju! Majka se bori protiv ćerke!

Stars -

Pevač Lepi Mića je ove nedelja gazda na imanju koji je za sluge postavio Jelenu i Žiku.

Iza farmera je burna nedelja, koju su kao i uvek obeležile brojne svađe među takmičarima. Večeras je većina farmera svoje štapoće dala Jeleni Golubović čime su je poslali u izolaciju, dok je publika najviše dala njenoj majci Svetlani.

U ponedeljak nas očekuje borba majke i ćerke.

Tok emisije:

21:48 Farmeri su nominovali Jelenu Golubović, a nakon sabiranja glasova publike, drugi nominovani je Svetlana Golubović. Ona je izabrala igru veštine kojom će se boriti protiv ćerke u areni.

21:44 Lepi Mića je dao završnu reč.

"Jelena i ja smo vezani jedno za drugo u rijalitiju, tako da ona nekad odlučuje o meni, nekad ja o njoj, oduvek smo bili fer igrači. Ovaj njen žar, to je ona, zato sam je i provocirao", rekao je Mića i štapić dao Jeleni. On je naveo da Jeleni ništa neće nedostajati u izolaciji.

21:31 Marija Ana je Žiki dala štapić jer je i on njoj dao kada je bila sluga. Posle njenog glasa bilo je izjednačeno 6:6, ali posle toga je Goga Alekić štapić dala rediteljki. Nakon nje, Nikola Lakić je Žiki dao štapić. Saška Karan je poštedela Žiki jer joj je favorit, pa je očekivano štapić dala Jeleni.

21:26 Nemanja MCN je takođe Jeleni Golubović dao štapić.

"Ti zaš da sam ja tvoj iskren nerpijatelj, imaćemo još borbi", rekao je reper, a posle njega je Filip Đukić štapić dao Žiki. Zorica Marković Keva je Žiki dala štapić jer se navodno promenio i pretvorio u tračaru.

21:20 Maja je Jeleni dala šapić, kao i Čipi.

21:18 Nakon žestokog sukoba, nastavile su se nominacije, Ceca je štapić dala Jeleni, kao i Dušica.

21:02 Marina je prva prozvana da da svoj štapić. Ona je odlučila da ga da Jeleni Golubović jer smatra razmaženom. Nakon Marine Crni je svoj štapić dao Žiki jer kako kaže Jelenu doživaljava kao neprijatelja i zato ne želi da joj da štapić.

Svetlana Goluboivć je kao što se moglo predpostaviti štapić dala Žiki, a Miki Mećava je iznenadio kada je Jeleni dao štapić.

"Doživeo sam neprijatno iznenađenje ona je razmažena, ako joj neko kaže šta ona ne misli, on je odmah neprijatelj.Meni takvi ljudi nisu jasni, ako nisi u istom razmišljanju onda si neprijatelj. Onda se ja setim onih dana šta su svi pričali, i onda čujem šta ona priča, šta govori, onda ja dođem i ne mogu da verujem sa kim se ti družiš, kakvi su to prijatelji", pričao je Miki, dok je Jelena govorila kako je očekivala Mikijev poklon što on nije uradio.

"Mića mi je govorio da zna kakva je ona, da ide protiv svega zbog sebe i rekao je udariće na tebe", pričao je Mećava o upozerenju o kom mu je Mića govorio.

"Ma ti si mene izdao", vikala je Jelena i navodila kako je Miki provodio vreme sa njom radi marketinga jer je njeno prezime jače od njegovog. Ona je navela kako je Miki hteo da je vodi u Prokuplje da je iskoristi, što je Miki demantovao.

21:00 Ognjen Amidžić je okupio farmere kako bi se održale nominacije. Farmeri su danas birali najvećeg manipulatora na Farmi, a Lepi Mića je dobio tu titulu. Ognjen je rekao da će pevač dobiti nagradu zbog toga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track