SEVERINA ĆE BITI DOBRA SVEKRVA: Neću biti stroga prema budućim devojkama svog sina
Foto: Printskrin Instagram

SEVERINA ĆE BITI DOBRA SVEKRVA: Neću biti stroga prema budućim devojkama svog sina

Stars -

Severina nema nameru da bude stroga svekrva, već želi da ima lep odnos sa budućim devojkama svog sina Aleksandra. Iako je pevačicin mezimac još uvek mali za devojke, Seve već sada ima planove.

Severina je između ostalog i veliku pažnju privukla kada je na društvenim mrežama objavila sliku sa plavom perikom na glavi. Pevačica se odlučila na promene zarad novog projekta, a otkrila je da joj ne smetaju poređenja sa poznatim zevzdama kao što je Rijana.

"Ovaj je imidž došao za sekundu i za sekundu će otići, pogotovo jer dolazi leto, ali nadam se da nije loše. Meni se jako sviđa", izjavila je, a na pitanje da li joj smetaju poređenja sa Riajanom i Tejlor Svift samo se nasmejala.

"Ma ja sam zbog toga toliko srećna, jer sam duplo mlađa. Ne smeta mi" rekla je Severina, koja je najavila novi album do kraja godine.

Severina je odgovarala i na pitanja slušalaca, pa je tako otkrila da u njenom domu nije napravljen ormar koji bi bio po njenoj meri, da vežba najmanje tri puta nedeljno i da neće biti stroga prema budućim devojkama svog sina Aleksandra. Na pitanje pita li on često hoće li dobiti bracu ili seku, odgovorila je kroz osmeh:

"Pa pita, pita".

U izazovu s kim bi rađe, izjavila je da bi volela glumiti u mjziklu "Fantom u operi" s Đulijanom, deliti garderobu s Lanom Jurčević, a menjati pesmu s Anom Nikolić i to njen hit "Mišo moj".

Na pitanje šta joj je važnije, frizer ili šminker, rekla je da ne može odlučiti, a kad su je slušaoci pitali koje su joj bile najteže sekunde u životu odgovorila je:

"Te sekunde su se pretvorile u sate, dane i mesece. Ali o tim sekundama sve najbolje, idemo u neke veselije sekunde", ispričala je Seve.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track