Seks Kristine i Nikole za kraj?!

Operacija Survajver

Seks Kristine i Nikole za kraj?!

Stars -
Kristina Bekvalac i Nikola Šoć zajedno proveli noć pred povratak s Kostarike. Kristina se pohvalila prijateljici iz svog plemena, misleći da ova neće prepričati njene doživljaje ostatku ekipe, ali...

Stavio joj šlag na tortu!Kristina Bekvalac i Nikola Šoć zajedno su proveli poslednju noć, tačnije 24 časa pre povratka s Kostarike u Srbiju, a Nikola se muškoj ekipi pohvalio da je noć bila poprilično burna, kaže za Kurir jedan od učesnika aktuelne sezone „Survajvera“.

- Oboje su bili ozareni iako su imali neprospavanu noć. Kristina se pohvalila jednoj od bliskih prijateljica iz svog plemena, verovatno misleći da ova neće prepričati njene doživljaje ostatku ekipe, ali to se desilo. Zaboravili su prepirke, i sve ono oko čega su se svađali palo je u vodu u tih nekoliko časova koliko su nasamo proveli zajedno. Ni Nikola nije krio zadovoljstvo, ali njegovi prijatelji s Kostarike nisu prepričavali ono što im je poverio - kaže naš sagovornik.

Po povratku u zemlju Kristina i Nikola videli su se svega nekoliko puta, što će reći da je i romansa koju su započeli na Kostariki bila kratkog daha. Da li će varnice sevnuti među njima pri nekom od narednih susreta, videćemo!

Kada smo pozvali Kristinu, pažljivo nas je saslušala, ali je rekla da ne želi da komentariše navode našeg sagovornika. Pozvali smo i Nikolu, koji se isto snebivao da prokomentariše, ali onda je ipak izustio:

- Moje džentlmenstvo mi nikad ne bi dozvolilo da komentarišem ono što mi se desilo s nekom od devojaka - rekao je Šoć.

http://www.youtube.com/watch?v=tauQXf3LhQg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track