CECIN TATA PROGOVORIO O ĆERKINOM TEŠKOM DETINJSTVU: Ona se lečila sa 8. godina, evo od čega...
Foto: Printskrin

Istina izašla na videlo

CECIN TATA PROGOVORIO O ĆERKINOM TEŠKOM DETINJSTVU: Ona se lečila sa 8. godina, evo od čega...

Stars -

Cecin tata, Rade Jovanović bez dlake na jeziku pričao je je ćerkinom odrastanju kao i zbog čega je farmerka pričala da je imala teško detinjstvo. On je priznao da su za Cecin ulazak na imanje saznali 5 minuta pred početak farme, a da je u rijaliti došla jer voli popularnost i javnost.

Rade Jovanović smatra da su pojedinci nrepavedni prema njengovoj ćerki kao i da nemaju prava da je vređaju.

"Hoćeš da budeš popularan, pa plati cenu, i svi i moja ćerka! Šta se otimaju tu od deteta od 19 godina. Govore da je ku.va, dr.lja, šta oni znaju o Ceci, šta??? Ona malte ne izašla tek iz obdaništa! Ja sam hteo da uđem na Farmu da napravim haos ali bio sam uhapšen!" pričao je Cecin otac i dodaje kako bi njegova ćerka potoršila nagardu.

"Da, ona želi da bude pevačica, želi ali ne zna da peva! Volela bi ali nema talenta. Mene su zvali tražili mi 5.000 evra, ali ja nisam Ceca", rekao je Rade i dodao da ako bi pobedila na Farmi Ceca bi sve pare potrošila na pevanje i spotove.

"Ovo što su joj govorili ma farmi ja joj nisam rekao za 18 godina. Ovo je strašno, ja sam asmatičar a propušio sam. Po celu noć sam gledao i razmišljao šta ću! Ona je ledena dama i kada ne treba da se nasmeje ona ume jer to njih irirtra. To je njihov problem što njih iritira. Što je napadaju? Goga i mali pekinezer (Marija Ana)?", pričao je u besu farmerkin tata.

Cecin tata je nastavio da komentariše farmere a imao je loše reči i za Jelenu Golubović.

"Ja mislim da su Jelena i njena mama tražile priplodnog bika da napravi dete. Nije Čupo pa su htele Mikija", rekao je Cecin tata koji se osvrnuo i na jednu od prethodnih farmi kada je Golubovićka vodila ljubav sa Čupom pred kamerama. On je dodao kako bi rado ušao na iduću Farmu.

U studiju se nastavio razgovor o Cecinom odrastanju. Bilo je priče da je Ceca bila na lečenju kao mala a tata je sve pojasnio.

"Imala je 8 godina kada smo imali taj peh, ona majku mnogo više voli nego mene. Što se tiče tog lečenje, to je intervencija dispanzerska bila... bila je u šoku, to je bilo trenutno. Kada je došlo do inekcije ona se odmah oporavila. To je to. Moj odnos i Cecin i odnos sa majkom ne mogu da kažem da je bio dobar zbog tog njenog bunta i revolta", ispričao je Cecin tata i dodao kako njegova ćerka nije od kuće otišla sa 15 godina već pre godinu dana odnosno sa 18 godina kada je počela da živi sa dečkom.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track