(VIDEO) FARMERKE PODIVLJALE: Marina i Saška se gađale i vređale
Foto: Printskrin

Perazićeva zvala obezbeđenje

(VIDEO) FARMERKE PODIVLJALE: Marina i Saška se gađale i vređale

Stars -

Perazićevu je Saškino proganjanje žestoko iznerviralo, pa je posle silnog prepiranja počela da je gađa hranom iz tanjira, zbog čega su posle počele da se guraju i uzajamno gađaju, pa su se zamalo potukle.

Saška Karan je tokom prethodne noći odlučila da isprovocira Marinu Perazić i uspela je u tome. Prvo je došla sa tanjirom sa hranom i sela na njen krevet kako bi je nahranila, ali je Marina pokušala da je otera.

Saška, ipak, nije htela da ode, pa je Marina pokušala da pobegne napolje od nje, ali ju je Karanova u stopu pratila. Zatim je Saška uzela njene klompe, što je Perazićevu žestoko iznerviralo, pa je posle silnog prepiranja počela da je gađa hranom iz tanjira, zbog čega su posle počele da se guraju i uzajamno gađaju, pa su se zamalo potukle.

"Smradu jedan, ti mene maltretiraš, ostavi me na miru. Veštice jedna! Odvratna si mi! To je odvratno što ti meni radiš! Ti si Kruela de Vil", vikala je Marina na nju, ali ona ju je uporno pratila duže od pola sata.

Perazićeva je pokušala i da se sakrije od nje napolju, ali je Saška pratila svaki njen korak, što je Marinu nateralo da viče obezbeđenje, koje se nije odazvalo jer niko nije bio ugrožen.

Saška joj se uvlačila i u krevet, jurila je i do tora sa ovcama, a u svoj toj jurnjavi pustile su ovce da izađu, što je razbesnelo ostale farmere.

Pogledajte u snimcima kako ju je Saška proganjala:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track