BIĆE OVO TEŠKA NEDELJA: Evo koga je Keva postavila za gazdu
Foto: Printskrin YT

Izbačena farmerka presudila

BIĆE OVO TEŠKA NEDELJA: Evo koga je Keva postavila za gazdu

Stars -

Odlukom publike, sinoć je najpoznatije seosko imanje u regionu napustila Zorica Marković Keva, koja je to veoma želela.

Ona je zamolila svoje glasače da njene glasove preusmere Ceci Jovanović, što se i desilo. Bivša modelsica je u igri veštine odnela pobedu, te je nakon dupliranja imala čak 82 odsto glasova, dok je domaćica imala 18 odsto, što joj je obezbedilo odlazak svojoj kući.

Keva se pismom oprostila od svojih dojučerašnjih cimera za imanja, a imenovala je i novog gazdu koji će sa trona skinuti Jelenu Golubović. Pre toga, Jelena je uputila izvinjenje svim farmerima koje je zbog njihove neposlušnosti polivala vodom tokom porodičnog sastanka, a iskoristila je priliku i da se zahvali svima zbog poslova koje su obavljali za vreme njenog mandata.

Ipak, pre nego što je počela sa čitanjem pisma izbačene farmerke, Jelena je poželela da još jednom pročita pismo koje je uputila Milici Obradović, supruzi Mikija Mećave. Kada je završila reprizno obraćanje svojoj suparnici, konačno je prešla na glavnu tačku dnevnog reda.

Markovićeva se odlučila da za ovonedeljnu gazdaricu postavi Gogu Aleksić, kojoj je poručila da pušačima donese cigarete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track