NATAŠA ISKRENO O LJUBI I RASKIDU: Upoznali smo se posle mog razvoda, niko me ne bi trpeo!
Foto: Printskrin

Ah ta ljubav!

NATAŠA ISKRENO O LJUBI I RASKIDU: Upoznali smo se posle mog razvoda, niko me ne bi trpeo!

Stars -

Nataša Bekvalac otkrila je zašto su se ona i njen sadašnji suprug Ljuba rastali kada su se zabavljali prvi put pre nekoliko godina.

Pevačica je ispričala da su se oni upoznali ubrzo nakon njenog razvoda dok je ona bila besna, ljuta i kako je rekla pokazivala svoje najgore osobine."Niko me takvu ne bi trpeo, rastali bi se svakako s obzirom kakva sam bila. Kasnije kada smo se opet sreli i kada sam ja napokon bila normalna rekao mi je da sam mu bila kao da sam sišla sa neba u obliku anđela", ispričala je Nataša i dodala:"Sada kada sam super umem da mu kažem ponekada da je bio najbolji prema meni kada sam bila najgora", kroz osmeh je otkrila pevačica.

Na temu muško-ženskih odnosa, Nataša je još i dodala da misli da muškarci vole kada ih žena ponekada malo "gazi", ali i da za nju statusni simboli ne znače ništa:"Ja vozim auto dok ne crkne, nemam sat, nemam torbu, osim ako mi Kristina ne kupi. U ovoj zemlji dobro se udati znači udati se bogato, a ja definitivno ne spadam u tu grupu", rekla je u emisiji Magazin In.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track