Najnovije vesti

SVAĐA PRVE BRAČNE NOĆI: Mladenci spavali odvojeno, Gastoza tešili celu noć
Foto: Happy

Pukla tikva

SVAĐA PRVE BRAČNE NOĆI: Mladenci spavali odvojeno, Gastoza tešili celu noć

Stars

Ulaskom Zorice Dukić u vilu prekinula vezu koju su započeli Nenad Marinković Gastoz i Ružica Veljković, a scenario je tad počeo da ide u drugom smeru: Gastoz i Zorica su se verili, najavili svadbu, ali je pobednik prošle sezone „Parova“ insitirao da pravu svadbu naprave van rijalitija.

Ubrzo su se predomislili i najavili pravo venčanje, kao krunu njihove ljubavi i kao dokaz da se zaista vole. Tražili od produkcije da se sve obeleži kako inače dolikuje mladencima i njihovim porodicama, a u skladu sa srpskim običajima, od kojih su neki i zaboravljeni.

 

Foto Happy
Foto Happy


 

Svadbi su prisustvovale Zoričina i Gastozova majka, dok Nenadov otac nije želeo da dođe na svadbu. Gastozova sestra takođe je bila protov svadbe. Familije su se u vili uvažavale, pozdravljale, ali je netrpeljivost bila osetna.

 

Sve je kulminiralo u studiju, u kojem su porodice mladenaca komentarisale njihovo venčanje. Protiv ovog braka, čini se, bili su svi.

 

Foto Happy
Foto Happy


 

Dolasku matičarke Gordane Zorić obradovali su se Zorica i Gastoz i oduševljeno izgovorili sudbonosno „da“. Blistale su njihove burme od belog zlata, mlada je bacala bidermajer, lomili su pogaču, sve kako dolikuje pravoj srpskoj svadbi. Pevali su Era, Jami, Drljača i drugi, mlada je bila vesela i igrala bosa po stolovima.

 

Happy
Happy

 

Pompu oko venčanja iskorostila je Ružica Veljković, koja se domogla venčance i pocepala je pred svima.

 

Zorica je tad spazila da registrator za upis mladenaca nije bio pravi, što znači da je njihovo venačnje - nezvanično. Frizerka je pobesnela što se nije stvarno venčala. Očekivala je izlazak u grad, a produkcija je imala druge planove. Njih dvoje su se posvađali već prve bračne noći i spavali su odvojeno.

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...