Najnovije vesti

ATINA FERARI ZABRINULA SVE STATUSOM NA FB: Ovo je moje poslednje zbogom, ne tražite me!
Foto: Printskrin

Nikome nije bilo svejedno

ATINA FERARI ZABRINULA SVE STATUSOM NA FB: Ovo je moje poslednje zbogom, ne tražite me!

Stars

Atina Ferari često je aktivna na društvenim mrežama, a poslednjim statusom zabrinula je mnoge svoje prijatelje i pratioce.

Naime, objavila jedan status koji je vrlo uznemiravajući, kao da se pozdravlja od svih i kao da "naudi sebi". Na svu sreću, na kraju statusa je napisala da se samo našalila i da je preuzela pismo koje je El Chapo Guzman ostavio u svojoj ćeliji kad je pobegao iz zatvora.

 

"Dragi prijatelji, ovo je moje definitivno zbogom ovom mestu. Beskrajno cenim pažnju koju ste mi posvećivali, naročito u određenim trenucima koji su bili jako zabavni. Nemam nameru ostati ovde, kao ni da se vratim i, srećom, mogu reći da nemam ništa protiv nikoga, kao i da ne odlazim zbog nekog posebno. Tražim samo od Vas da me ne tražite jer me nećete naći, samo oni koji su mi bili bliski znaće kako me naći. Želim pojasniti da će se osećaj dragosti i prijateljstva za svakog od Vas nastaviti i dalje u vremenu i oprostite mi ako sam nekad nekom nešto nažao. Povlačim se, jednostavno, jer ne pripadam ovom mestu. Budite mi dobro, budite srećni i želim vam svako dobro. Ovo je bilo pismo koje je El Chapo Guzman ostavio u svojoj ćeliji kad je pobegao iz zatvora. Hvala na pažnji. Žao mi Vas je, ali ćete me još morati trpeti!(kopiraj i prelistaj da vidiš koliko će prijatelja pročitati do kraja)", napisala je Atina.

 

Dragi prijatelji, ovo je moje definitivno zbogom ovom mestu. Beskrajno cenim pažnju koju ste mi posvećivali, naročito u...

 

Posted by Kristina Atina Marković on недеља 19. јун 2016.

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...