DŽIDŽA ODE U SARAJEVO: Bosanac joj kupuje još jedan stan!
Foto: Dragan Kadić, Shutterstock

Vuče je poreklo

DŽIDŽA ODE U SARAJEVO: Bosanac joj kupuje još jedan stan!

Stars -

Aleksandru je otac prošle godine častio gajbom na Novom Beogradu, a ćera sad bira nekretninu u Sarajevu za koju će opet ćale odrešiti kesu

Dragan Stojković Bosanac finansijski pomaže svojoj ćerki Aleksandri Džidži Stojković, iako ona redovno nastupa i dobro zarađuje.Kompozitor je pevačici pre samo godinu dana kupio stan na Novom Beogradu, a uskoro će je počastiti još jednim, u Sarajevu.

- Stojkovići su vezani za Bosnu, pogotovo za Konjic, odakle je Dragan rodom. Džidža najviše nastupa baš u BiH, često gostuje i na bosanskim televizijama pa je izrazila želju da kupi stan u Sarajevu. Zamolila je oca da joj pomogne u toj kupovini, a on je, naravno, pristao. Nedavno je s prijateljem gledala jedan manji stan u centru grada - otkriva naš izvor blizak pevačici.Pozvali smo Džidžu za komentar i ona je potvrdila naša saznanja.- Tačno je, ali još uvek ništa nije rešeno. Meni je normalno da ti roditelji pomažu ako su u mogućnosti. Ja radim, ali trenutno svojim nastupima ne mogu sama sebi da finansiram stan, a nema ko drugi da mi pomogne osim tate i mame - rekla je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track