SUPER TETKA: Ceca daje sestrićima za školovanje 10.000 evra!
Foto: Dragan Kadić

Finansira obrazovanje sestrića

SUPER TETKA: Ceca daje sestrićima za školovanje 10.000 evra!

Stars -

Ražnatovićeva odlučila da stariju decu sestre Lidije upiše u školu na Kipru u koju su išli i Veljko i Anastasija

Ceca Ražnatović je odlučila da finansira školovanje svojih sestrića! Pevačica je za decu sestre Lidije Ocokoljić Helenu (11) i Viktora (7) spremna da iskešira 10.000 evra godišnje.Toliko za njih dvoje košta godinu dana obrazovanja na Kipru, u privatnoj školi u koju su išli i Cecini naslednici Veljko i Anastasija. Kako saznajemo, folkerka je prezadovoljna tom obrazovnom ustanovom i smatra da bi bila idealna za njenu sestričinu i sestrića, pogotovo nakon što su mališani roditeljima rekli da hoće da žive u Aja Napi.- Ceca je super tetka! Ona bukvalno ne razdvaja svoju decu od Lidijine i želi da im omogući što bolje obrazovanje. Za razliku od Veljka i Anastasije, koji su jedva dočekali da se vrate u Beograd zbog društva i ljubavnih veza, Helena i Viktor su oduševljeni Kiprom, pa su više puta napominjali da bi voleli da se presele tamo. Cecu će godinu dana školovanja sestrića ukupno koštati 10.000 evra. Oni će živeti u Cecinoj vili, a s njima će sve vreme biti bar jedan roditelj - priča naš izvor.

Tetkino zlato... Ceca sa Helenom
Tetkino zlato... Ceca sa Helenom

Tim povodom pozvali smo Cecu, ali pevačica nije odgovarala na naše pozive. Ona nikad nije krila da joj je Helena miljenica i da je često vodi na svoje koncerte širom sveta.- Svako dete je za sebe i ima svoj identitet. Međutim, Helena je najbolja. Ne šalim se uopšte. Svi su lenji, razmaženi, ona je najbolja. Uopšte ne lažem. Baš je na tetku - rekla je svojevremeno u jednoj TV emisiji.

Vratili se zbog društvaVELJKO I ANASTASIJA KUKALI ZA BEOGRADOMCeca je 2011. Veljka i Anastasiju ispisala iz britanske škole koju su pohađali u Beogradu i upisala ih u školu na Kipru. Na tu njenu odluku uticao je niz događaja, a pogotovo njena osmomesečna zatvorska kazna, koju u svom domu na Dedinju izdržavala sa sestrom.- Folkerkini naslednici tada su se stalno žalili na život u Aja Napi. Ponavljali su da im je dosadno, da nemaju društvo i da im mnogo nedostaje Beograd. Ceci je bilo žao i po završetku školovanja odlučila je da sami odluče gde će živeti - kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track