SUPEREKSKLUZIVNO: Miroslav Ilić pokušao da siluje Brenu!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Kurir otkriva najčuvaniju estradnu tajnu

SUPEREKSKLUZIVNO: Miroslav Ilić pokušao da siluje Brenu!

Stars -

Ilić sredinom osamdesetih upao u pevačicinu sobu kako bi s njom imao seks, ona vrištala i dozivala obezbeđenje, koje ga je sprečilo da je napastvuje

Miroslav Ilić pokušao je da siluje Lepu Brenu, ekskluzivno saznaje Kurir!

Nakon jedne proslave u hotelu „Slavija“ sredinom osamdesetih, pijani pevač upao je u koleginicinu sobu i počeo da je napada, želeći s njom da ima seks što je do otkrića naših novinara držano kao strogo čuvana tajna.Kako otkriva naš izvor koji je u to vreme radio u hotelu, pa se našao na licu mesta, od pomahnitalog Ilića Brenu je spaslo obezbeđenje koje je čulo njeno zapomaganje.Brenino zapomaganje- To se desilo u jeku njihove popularnosti, nakon što su snimili duet „Jedan dan života“. Oboje su pevali na jednoj proslavi, posle koje su ostali da prespavaju u hotelu. Koliko se sećam, Ilić je tada tu i živeo. U to vreme mnogo je pio, a pod uticajem alkohola gubio je kontrolu. Kad se završila zabava, mrtav pijan upao je kod Brene u sobu i pokušao da je napastvuje - kaže naš izvor i dodaje:- Brena je doživela šok, bila je uplašena i plakala je. Molila je Miroslava da je ostavi na miru i izađe iz njene sobe. On kao da je nije čuo i nastavio je da je napada. Tada je ona počela da vrišti što su čuli zaposleni u hotelu. Uleteli su i spasli je. Miroslava su izbacili iz njene sobe, a njoj je dugo trebalo da se smiri. Iako je doživela traumu, nije želela kolegu da prijavi policiji kako bi zataškala ovaj skandal - priča naš izvor.On kaže da je Ilić postao svestan šta je uradio tek kad se naspavo i otreznio.- Miroslav se sutradan pojavio pred Brenom i izvinjavao joj se. Pričao je kako je za sve kriv alkohol i da joj on nikad ne bi naudio - završava naš izvor.Ekipa Kurira juče je posetila hotel „Slaviju“ i nekoliko zaposlenih potvrdilo je našu informaciju.

Mesto skandala... Hotel „Slavija“, u kome je pevač osamdesetih pokušao da napastvuje koleginicu
Mesto skandala... Hotel „Slavija“, u kome je pevač osamdesetih pokušao da napastvuje koleginicu

Miroslav negira- Mi tada nismo radili ovde, ali čuli smo da je svojevremeno izbio neki skandal između Brene i Miroslava. Valjda je on krenuo da je spopada, šta znamo. Detalje znaju oni koji su tad radili u hotelu, ali oni trenutno nisu tu - rekao je jedan od radnika.

Izgledali su idilično... U vreme kad su snimili duet desio se incident
Izgledali su idilično... U vreme kad su snimili duet desio se incident

Ovim povodom pozvali smo Brenu, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke koje smo joj slali.Zato smo kontaktirali sa njenom bliskom prijateljicom Mirjanom Antonović iz Amerike, koja tvrdi da s Miroslavom ima vanbračnog sina Devina. Ona je potvrdila naša saznanja!- Ja sam čula za to, ali najbolje bi bilo da pozovete Brenu i da vam ona sve to ispriča. Ružno je da ja govorim umesto nje - kratko je odgovorila Antonovićeva.Pozvali smo i Miroslava Ilića, ali on nije želeo ništa da prizna.- To nema veze sa istinom. Nemojte da me potcenjujete - rekao je pevač.

DUGAČAK JEZIK Ilić godinama koristi svaki trenutak da izvređa vlasnicu „grand produkcije“ BRENA JE KUČKA KOJU SAM JA NAPRAVIO!Miroslav Ilić već 30 godina Lepu Brenu omalovažava u medijima, a pogotovo među kolegama.Iako ga ona nikad prva nije gazila, on je koristio svaku priliku da je diskredituje kao osobu, pevačicu i ženu. Ni to mu nekad nije bilo dosta, pa je uvukao i direktora „Grand produkcije“ Sašu Popovića, za kog takođe nikad nema reči hvale.Brenin i Miroslavljev odnos godinama se vukao po medijima, ali veoma se uzdrmao nakon dolaska Mirjane Antonović u Beograd, koja tvrdi da mu je pre tri decenije rodila sina Devina. Ilić je tada rekao mu vlasnica „Granda“ pakuje aferu i poručio joj:- Jedino što imam je poruka za gospođu Fahretu, a to je: „Skini mi se s ku.ca!“Tu se nije zaustavio, pa ju je nazvao domaćom kučkom.- Zašto bih ja Brenu zvao na svoj koncert? Zašto nju ne pitate što ona ne pozove mene, ja sam napravio Brenu, a ne ona mene - izjavio je Miroslav pre nekoliko godina.On je takođe rekao da ona koristi ljude.- Lepoj Breni ljudi služe za jednokratnu upotrebu i onog trenutka kad ih potroši više joj nisu potrebni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track