FILIP PROVEO NOĆ U STANU MARIJE ANE: Pevačica otkrila kakvi su im planovi...
Foto: Printskrin

Ljubav iz rijalitija

FILIP PROVEO NOĆ U STANU MARIJE ANE: Pevačica otkrila kakvi su im planovi...

Stars -

Iz sinoćnjeg superfinala "Farme" prva je ispala Marija Ana Smiljanić koja je otkrila kakve planove ima sa svojim rijaliti dečkom Filipom Đukićem.

"Plasmanom sam prezadovoljna. Preponosna sam na sebe, kao i moja porodica, što sam i očekivala. Još sam pod utiskom, ovo ne može da se opiše", ushićeno govori plavokosa pevačica i demantuje priče da je u lošim odnosima sa porodicom.

"Videla sam se sa sestrom i sa zetom, mama je ostala kod kuće zbog zdravstvenih problema bake. Čula sam da se pisalo da je ona u teškom stanju, to nije istina. To što nisu bili u video poruci jeste samo zbog zdravstvenih razloga, nisu bili u mogućnosti da dođu i da me podrže. Čula sam se sa mamom odmah posle izlaska, na putu ka Šimanovcima. Ja sam i očekivala da će ona biti ponosna i da mi neće ništa zameriti", rekla je bivša farmerka.

Pevačicu je sinoć u studiju dočekao rijaliti ljubavnik Filip Đukić, kojem se odmah bacila u zagrljaj. Njih dvoje su se sočno izljubili pred svima, a Marija Ana govori da je iznenađena zbog toga što je njihova veza nastavljena.

"Iz njegove priče, nisam očekivala da će se veza nastaviti. Međutim, prijatno sam iznenađena. On je sada kod mene u stanu, ostavila sam mu ključeve. Prenoćio je kod mene i ostao je još da spava, rano mu je da ustaje. Verovatno će me čekati kada se budem vratila", kroz osmeh priča pevačica.Kada je u pitanju sukob sa Dušicom Grabović, Smiljanićeva ističe da joj je bivša prijateljica nije predmet interesovanja.

"Ona bi volela da nastavi rat sa mnom pošto sam joj trn u oku, vidi se mržnja. Što se mene tiče, prošla je ta igra, totalno mi je nebitna u životu".

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track