JOVANOVIĆI SE UDRUŽILI: Sašku ćemo tek da tučemo! Ako priđe Ceci, presudićemo joj!
Foto: Printskrin

Sremaju tužbu

JOVANOVIĆI SE UDRUŽILI: Sašku ćemo tek da tučemo! Ako priđe Ceci, presudićemo joj!

Stars -

Nekadašnja modelsica Svetlana Ceca Jovanović kaže da će presaviti tabak i pravdu za pretrpljene udarce od Saške Karan potražiti na sudu.

"Tužiću Sašku zbog nasilja. Drago mi je što imam podršku roditelja i što ne daju da me neko dira", kaže Ceca, dok njena majka dodaje:

"Mislim da je Saška Karan malo batina dobila, da treba još! Bude li prišla mojoj ćerki, ja ću joj presuditi za ceo život. Samo neka je takne, biće na mestu mrtva!"

Dok su se poslednjih nekoliko dana pred kamerama predstavljali kao srećna porodica, Ceca Jovanović je u nekoliko navrata na imanju u Lisoviću lila suze prisećajući se udaraca koje je dobijala od roditelja, naročito od oca. Modelsica je govorila da joj je od batina "šikljala krv", međutim, po odlasku sa farme priča je poprimila novi oblik.

"Ja sam imala probleme sa mojima, nismo se dobro slagali, ali se sve tokom "Farme" ispravilo. Imali smo velikih nesuglasica, ali kada je nekome bilo teško u porodici, bili smo tu jedno za drugo", kaže Ceca, dodajući da ne želi da se priseća onog što su joj radili ranije.

S mnogim farmerima se nije dobro slagala, a većina ju je optuživala da se bavi prostitucijom i da radi ispod Plavog mosta.

"Nemam čega da se stidim. Znam gde je Plavi most. Sestra mi živi na Medaku. Često prolazim tuda. Ispod nisam zalazila, a možda su oni bili, pa su me pomešali sa nekom drugom devojkom", kaže ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja