PALI NA ALKO-TESTU: Žika i Mare duvali i naduvali kaznu!
Foto: Nebojša Mandić

Malo preterali

PALI NA ALKO-TESTU: Žika i Mare duvali i naduvali kaznu!

Stars -

Idejni tvorac muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Žika Jakšić i predsednik stručnog žirija Saša Milošević Mare nedavno su popili koju čašicu više nakon snimanja emisije, pa su zbog vožnje u pijanom stanju morali da plate kaznu.

Kako smo saznali, policija je zaustavila producenta i kompozitora još u Košutnjaku i napisala im kaznu, nakon što je alko-testom utvrđeno da imaju malu količinu alkohola u krvi.

"Zbog divne energije i vesele atmosfere koja vlada u emisiji, Žika i Saša su zaboravili na saobraćajne propise, pa su nakon nazdravljanja alkoholom seli za volan i krenuli kućama. Vozili su putem jedan za drugim, a obojicu ih je zaustavila patrola policije na izlasku iz Košutnjaka radi redovne kontrole. Kada su momci u plavom uradili alko-test, pokazalo se da umetnici imaju alkohola u krvi, što je po novom zakonu o sabraćaju nedopustivo, čak i kada je reč o maloj količini. Ni to što su poznati, ni to što su pokušali da šarmiraju policajce i objasne situaciju im nije pomoglo, već im je pisana kazna na licu mesta", rekao je izvor koji je upućen u situaciju.

Da je ova priča verodostojna, potvrdio je i sam Žika, koji je kolegama nakon finala muzičkog šou programa „Nikad nije kasno“ prepričao događaj, sada već kao anegdotu.

"Nedavno, Mare i ja nakon emisije krenuli kući. Zaustavi nas policija i nakon što smo duvali, popili smo po kaznu. Živa istina, majke mi", kroz smeh je ispričao Jakšić.

Kako bismo i od drugog aktera dobili potvrdu ove priče, pozvali smo i Mareta, koji nije želeo da govori o nemilom događaju.

"Ne želim to da komentarišem. Ne sećam se, a i različiti su nam pogledi na to da li ovo treba da bude objavljeno", poručio je Milošević.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja