(FOTO) Bivša farmerka imala je ozbiljne zdravstvene probleme! Evo gde je danas i šta radi
Foto: Printskrin

Izborila se sa životnim sukobima

(FOTO) Bivša farmerka imala je ozbiljne zdravstvene probleme! Evo gde je danas i šta radi

Stars -

Javnost je zna kao Dajanu, a malo ko bi se setio pravog imena poslednje Mis Jugoslavije – u pitanju je Slavica Tripunović.

Poreklom iz Borova Sela, davne 1991. godine okitila se titulom najlepše žene Jugoslavije, te je dobila priliku da našu zemlju predstavlja na svetskom izboru.

Malo posle ovog takmičenja, Jugoslavija je prestala da postoji, a Slavica je poželela da postane pevačica.Na početku pevačke karijere uzima umetničko ime Dajana, pod kojim je snimila nekoliko albuma.

U maju 2009. godine Slavica je prošla kroz pravu životnu dramu.

Naime, bivšoj misici je dijagnostifikovan rak grlića materice, ali na svu sreću, bolest je otkrivena u najranijoj fazi.Usledila je hitna operacija, a snagu joj je davao jedino sin Aleksa.

Međutim, samo četiri meseca nakon operacije, Tripunovićeva je postala stanovnik najpoznatijeg seoskog imanja u regionu tokom prve sezone “Farme”.

Ipak, nije se dugo zadržala u najpopularnijem rijalitiju na ovim prostorima, i posle samo nedelju dana izbačena je odlukom publike.

Još jedan ozbiljan zdravstveni problem usledio je 2012. godine.

Naime, pevačica je morala da izvadi silikone iz grudi i zameni ih novim, pošto su se nakon porođaja oštetili.

Ona je bila primorana da stare silikone izvadi, kako ne bi došlo do ozbiljnijih komplikacija, a s obzirom na to da vodi računa o svom izgledu, rešila je da stavi nove. Posle ovih teških trenutaka, usledili su i oni lepi.

Slavica je 2013. godine udala za pet godina starijeg biznismena iz Kanade, Davida, koji je poreklom Jevrejin.Kao i njegova izabranica, i ovaj milioner već ima potomstvo – dve ćerke iz prvog braka. Par je odlučio da ostane da živi u Beogradu, a od tada se o Dajani malo šta zna.

Pevačica i bivša misica se povukla iz javnosti i potpuno se posvetila svom sinu, za koga kaže da joj je najbitnija osoba u životu.

Pogledajte kako danas izgleda bivša farmerka.

(pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track