(VIDEO) MAJA MILOŠEVIĆ OTKRILA TAJNU SA FARME: Jelena je bila ljubomorna na mene zbog...
Foto: Printskrin

Iskreno

(VIDEO) MAJA MILOŠEVIĆ OTKRILA TAJNU SA FARME: Jelena je bila ljubomorna na mene zbog...

Stars -

Pevačica Maja Milošević je otvorila je dušu i ispričala da su pojedini farmeri pokušali da je isprovociraju na Farmi, a jedan od njih je i Milan Đorđević Crni.

– Zgotivila sam ga tamo. To su bile slatke provokacije, verovatno mu se svidela moja reakcija. Ipak, u jednom trenutku počeo je da preteruje. Tada sam se razočarala, nije imao razlog da se tako ophodi prema meni. Izvinio mi se, rekao je da je nakon izlaska gledao 30 sekundi video snimka i tada je shvatio da je preterao – ispričala je Maja. Ona se često nalazila i na udaru Lepog Miće, ali je uspela da ostane imuna na njegove provokacije.– On je pravi je rijaliti igrač, zna sva pravila. Nekoliko puta je pokušao da me isprovocira, ali me svađe nisu interesovale, pogotovo one koje nisu vezane za mene – kaže Pinkova zvezda.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Miloševićeva se tokom trajanja rijalitija često sukobljavala i sa Saškom Karan, ali je promenila mišljenje o svojoj starijoj koleginici onog trenutka kada su zajedno otišle u izolaciju, gde su mogle da porazgovaraju o svemu.– Rekla je da je kod mene fascinatno to što nisam bila prosta i kada sam se svađala sa njom. Svađala sam se na kulturan način, nisam joj uputila teške reči – priseća se Maja.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Iako je već dugo u stabilnoj vezi, zgodna pevačica je često bila meta Filipa Đukića koji se trudio da je osvoji, ili se to bar tako činilo. Ipak, Maja otkriva da je sve to bila samo šala.– Simpatije su definitivno postojale, ali prijateljske, to se i videlo. Uvek sam ga odbijala kada mi priđe, a on se šalio, pa mu je to bilo zanimljivo. On je ludak jedan, u pozitivnom smislu – izjavila je Maja, koja je otkrila i kako je njen dečko Stefan reagovao na mnogobrojna udvaranja koje je doživela u Lisoviću.

– Nije mu baš uvek bilo svejedno, ali ja sam takva, volim da flertujem. Pripremila sam ga na to pre nego što sam ušla. Podržavao me je sve vreme, ja sam imala granicu u toj zezanciji sa drugima – iskrena je Maja.

Pevačica oduševila je sve farmere svojim trbušnim plesom, koji je bio glavna atrakcija četvrtkom, kada su se na Farmi dešavale žurke.

- Trbušni ples je bio moja želja od malena, igrala sam i folklor deset godina. Iz Jagodine sam putovala za Niš da bih naučila trbušni ples, uzimala sam i privatne časove, a time se bavim već nekih pet godina – ispričala je mlada pevačica.

Ipak, njen talenat bio je mnogima trn u oku, pa i pobednici Jeleni Golubović, za koju Miloševićeva tvrdi da je bila ljubomorna zbog njenih performansa, ali i uobičajenih razgovora sa Mikijem Mećavom, kojeg gleda kao oca.

– Bila sam razočarana njome. Cenila me je u početku, a onda me je neprijatno iznenadila kada je bila ljubomorna zbog nekih situacija kada je Miki u pitanju i prosula mi je kofu s mlekom samo zbog toga što sam ga pitala nešto. Tada sam promenila mišljenje o njoj. Bila je ljubomorna na mene i na još neke žene koje su prilazile Mikiju – otkriva Maja.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track