VIDEO SUMNJALI SU U ČUDO OD DETETA: Marko Bošnjak progovorio o bolnom iskustvu pre Pinkovih zvezdica
Foto: Dragan Kadić

Sve im dokazao

VIDEO SUMNJALI SU U ČUDO OD DETETA: Marko Bošnjak progovorio o bolnom iskustvu pre Pinkovih zvezdica

Stars -

Od suza koje su se slivale, Marko Bošnjak (12) jedva je uspevao da govori, jer čim je voditeljka Marijana Mićić izgovorila njegovo ime, zaplakao je i prekrio lice rukama.

Desetine navijača nisu mogle da prestanu sa vriskom u nedelju uveče, kada je Marko odneo titulu najbolje "Pinkove zvezdice".

U trenutku kada se pojavio u takmičenju i zapevao "Zajdi, zajdi", "Kao moja mati", "Što te nema", "Prvi snijeg", kao i mnogo stranih hitova, ovaj dečak iz Prozora izmamio je suze čitavom regionu. Pevao je kako su govorili s dušom, iskreno i sa puno emocija. Nazivali su ga muzičkim čudom.

A Marko je za medije rekao da su mu tokom takmičenja najveću podršku pružali roditelji Vlado i Luce Bošnjak, kao i prijatelji koji su čak iz Bosne i Hercegovine dolazili u Beograd da ga bodre tokom takmičenja, a posebno u super finalu.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Roditelji i prijatelji su mi bili najveća podrška tokom čitavog takmičenja. Jedva čekam da dođem kući i da sa drugarima proslavim pobedu. Bez njih ne bi bilo moguće da ostvarim ovo. Pre nego što sam izašao na scenu, rekli su mi da budem opušten i da radim ono što najbolje znam", rekao je Marko Bošnjak.

A pre takmičenja u "Pinkovim zvezdicama" bio je na jednoj audiciji na kojoj mu je žiri rekao da nije talentovan. To se ispostavilo netačno.

"Neki ljudi su mi tada rekli da ne znam da pevam. Ali ne želim da pričam o njima, jer se okrećemo lepim stvarima. Želim da radim na sebi i ne obazirem se više na takve komentare. Dokazao sam da znam da pevam i to je meni najveća nagrada", rekao je Marko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track