MAGAZIN STARS SAZNAJE: Džej krije vanbračnog sina!
Foto: Damir Dervišagić

NOVA AFERA POTRESA ESTRADU

MAGAZIN STARS SAZNAJE: Džej krije vanbračnog sina!

Stars -

Ekskluzivne vesti o estradi, rijaliti programima i talent takmičenjima pročitajte u magazinu Stars koji vam Kurir poklanja svake srede.

Folk legendu Džeja Ramadanovskog Amerikanka srpskog porekla J. M. (ime i prezime poznato redakciji) optužuje da joj je pevač napravio vanbračno dete, koje sada ima nepunih pet godina!J. M. se javila redakciji Kurir Starsa uplakana, s pričom da ju je Ramadanovski zaveo na njegovoj američkoj turneji 2011, obećavao joj zajednički život i više joj se nikada nije javio nakon povratka u Srbiju. Ona tvrdi da je u međuvremenu rodila sina Adama i da je preko zajedničkih prijatelja sve to javila Džeju, koji je navodno izjavio da ga to ne zanima jer ne veruje da je dete njegovo.Njujork, Njujork- Bila sam na njegovom nastupu u Njujorku, čekala sam kraj svirke, prišla mu i upoznala se s njim. Popili smo piće u separeu, razmenili brojeve i počeli svakodnevno da se čujemo. Posle tri dana ponovo sam otišla u diskoteku u kojoj je radio i tu smo se poljubili. Te noći sam prespavala kod njega i od tada smo se sve češće viđali - započinje ispovest J. M., koja je rodom iz Banjaluke, i nastavlja:- Nedelju dana nakon njegovog povratka u Srbiju saznala sam da sam trudna. Pokušavala sam da ga dobijem na američki broj koji sam imala, ali je bio nedostupan. Zvala sam i „Grand produkciju“ da mi pomognu, ali naišla sam na zid ćutanja. Bila sam nemoćna! - kroz plač priča Džejova bivša.

Divno deteJ. M. se konačno sastala s pevačem kad je on 2014. ponovo bio na turneji preko okeana. Savatala ga je posle nastupa i sve mu ispričala, međutim, on joj nije poverovao.- Rekao je da to nije njegovo dete i da ne pokušavam da ga hvatam na foru. Izgovorio mi je grozne stvari, ali ipak sam videla suze u njegovim očima i pitanje: „A šta ako je zaista moje?“ Imala sam potrebu javno da se obratim, ali ne da bih njega srozala. Adam je divno dete i presrećna sam što ga imam, samo bih volela da upozna svog pravog oca - završava Amerikanka, koja se prošle godine udala i ponovo zatrudnela sa sadašnjim suprugom. Ekipa Starsa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja