PERVERZNO: Stojkom na Stoju! Joj, što ti dobro stoji otpozadi, Stojo!
Foto: Damir Dervišagić

Zasipaju je fotkama polnih organa

PERVERZNO: Stojkom na Stoju! Joj, što ti dobro stoji otpozadi, Stojo!

Stars -

Pevačica objavila poruke koje joj šalju fanovi, u kojima se hvale veličinom svog ponosa i pozivaju je na seks, a ima i onih koji akciju žele da plate debelo.

Naime, Stoja Novaković svakodnevno dobija pozive za seks! Ali ne samo to! Njoj muškarci, koji je zasipaju porukama na Fejsbuku, šalju i fotografije svog polnog organa.Kurir je došao u posed svega onoga što je pevačici stiglo u inboks na društvenoj mreži i na osnovu toga smo se uverili da mnogi Novakovićevu smatraju za perverznu ženu s kojom bi, kako joj pišu, svašta radili. Ima i onih koji bi joj i platili za seks, samo da pristane.- Stojo, imao sam razne devojke i mnogo ih imam, ali da budem iskren, vi ste moja životna želja. Sviđaš se Nemcima, pokazivao sam im vaše spotove. Kad vide vaše noge, samo se krste. Stojo, za seks si odlična - napisao je Edis Mira B.On nije jedini. Ima još onih koji bi da se igraju s pevačicom u krevetu.- Kad si u Sankt Galenu? Ako nećeš na normalan način, onda koliko zahtevaš? Malo glupo da to moram da te pitam - otvoreno je Tomas D. pevačici ponudio novac za seksualne usluge.

Dejan S. bi s Novakovićevom analni seks:- Joj, što ti dobro stoji otpozadi, Stojo! Joj, što bi‘ ti šteka u guzicu! Joj, Stojo, što bi‘ te je.ao sve u guzicu, jer sam čuo da voliš u guzu da se je.eš.Izvesni Đorđe H. opisao je šta bi joj sve radio:- Ljubim ti mačkicu slatku, boginjo moja. Medena, lizao bih te celu i je.ao kao nikad. Strašno si poželjna. Ljubim ti bradavice slatke, medena.Stoja ovim muškarcima ništa nije odgovorila, ali njihove poruke i slike polnih organa objavila je na društvenim mrežama uz komentar:- Ono kad te neko hejtuje s bljuvotinama i slikama penisa, a ti mu pogledaš profil i vidiš ga s porodicom, malom decom, slavskim kolačem. Ovo sam morala da pokažem. E pa stvarno više, neka vide njihove žene, sestre i majke s kim žive - napisala je Stoja, ali posle nekoliko sati je uklonila pornografske fotke sa društvenih mreža.Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom, ali njen broj telefona je do zaključenja broja bio nedostupan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track