(FOTO) Nećete moći da ih izbacite iz glave: Ovako se najbolji srpski frajeri provode na letovanjima!
Foto: Kurir I Printscreen Instagram

Zgodni, preplanuli i neodoljivi

(FOTO) Nećete moći da ih izbacite iz glave: Ovako se najbolji srpski frajeri provode na letovanjima!

Stars -

Letnja sezona uveliko je u punom jeku, a iako su poznate dame te čije fotografije sa egzotičnih destinacija najčešće imamo priliku da vidimo, ni muškarci sa javne scene nisu nas uskratili za nezaboravne prizore.

I jači pol odlučio je da spakuje kofere i uputi sa na zasluženi letnji odmor, neki u društvu svojih lepših polovina, aneki sa prijateljima.

Bez obzira na to koju destinaciju i društvo su odabrali, potrudili su se da se ovi momenti dugo pamte i prepričavaju. Da nisu samo dame te čije fotografije izazivaju pažnju, dokazalo je 5 srpskih muškaraca koji svojim izgledom sve ostavljaju bez daha.

Pevač Saša Kovačević spojio je lepo i korisno, uživanje i posao, pa je tokom odmora na Kubi snimio i spot za novu pesmu. Sudeći po objavama na društvenim mrežama, ovo putovanje će mu dugo ostati u sećanju.

Story.rs Zbog ovoga je cela Jugoslavija ludela za njom: Trenutak koji je Lepoj Breni izmamio nostalgičan osmeh (FOTO) Nežan majčinski zagrljaj: Emina Jahović samo jednom fotografijom objasnila kako izgleda bezuslovna ljubav (FOTO) Najlepši rođendanski poklon: Ljubomir Bandović na najsimpatičniji način otkrio da postaje otac (FOTO) Dugo ih nismo videli zajedno: Pogodite s kim Goca Tržan slavi rođendan (FOTO) Ne privlači pažnju samo ljubavnim životom: Kaća Živković u bikiniju pokazala zašto muškarci gube glavu za njom (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track