STARLETA VOZILA PIJANA: Tijanu Ajfon policija naterala da duva
Foto: Damir Dervišagić

Zakon za sve isti

STARLETA VOZILA PIJANA: Tijanu Ajfon policija naterala da duva

Stars -

Starleta Tijana Ajfon hvali se time da svaki muškarac padne na njen šarm i izgled, ali joj to nije pomoglo kada su policajci u pitanju.

Kako saznajemo, saobraćajna patrola zaustavila je Tijanu nedavno u centru grada, ali koliko god je ona pokušavala da ih zavede, nije uspela da prođe nekažnjeno.

Policajci su dali Tijani da uradi alko-test, a kako je aparat pokazao da u sebi ima 0,3 promila alkohola u krvi, napisali su joj kaznu.

"Tijana je bila u gradu sa svojim prijateljima. Izašli su u jedan restoran, a ona zaista nije planirala da pije. Ipak, drugari su je naterali da uzme čašu vina kako bi nazdravili. Ona se vodila logikom da joj od jedne čaše neće biti ništa. Ubrzo su krenuli dalje, a Tijana je sela za volan. Nakon nekolko metara u centru grada zaustavila je policija. Ona je odmah počela da se šali sa njima, ali su oni bili ozbiljni. Prepoznali su Tijanu, ali nisu želeli da je odmah puste. Dali su joj da uradi alko-test, a ona je znala da će aparat pokazati alkohol. Počela je da im se pravda kako je samo nazdravila sa prijateljima, ali nisu želeli da je puste", rekao je izvor blizak starleti.

"Nakon nekoliko munuta Tijana je odustala od ubeđivanja i policajci su joj napisali kaznu. Bilo joj je krivo što je uopšte popila tu čašu, ali se brzo oraspoložila. Zaboravila je na taj trenutak i nastavila da se sa prijateljima provodi u gradu", dodaje naš izvor.

Kako bismo proverili ove informacije, pozvali smo starletu.

"Bila sam u gradu sa prijateljima i popila sam jednu čašu vina. Sela sam u svoj automobil i oni su me zaustavili u centru grada. Pokušala sam da ih šarmiram, ali morali su da urade alko-test. Prepoznali su me, ali uvek ima onih malo nervoznijih, koje ne zanima ko si i šta si. Ponašali su se kao prema svim građanima, što mi nije odgovaralo, jer ja nisam svako", rekla je Ajfonka.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja