(VIDEO) ON JE POPOVIĆU PREDLOŽIO ZVEZDE GRANDA: Rekao mu da je lud, a evo šta je pre toga radio
Foto: Printscreen

Čovek sa mnogo ideja

(VIDEO) ON JE POPOVIĆU PREDLOŽIO ZVEZDE GRANDA: Rekao mu da je lud, a evo šta je pre toga radio

Stars -

Žika Jakšić, čovek koji je izmislio "Zvezde Granda", pojavljivao se na malim ekranima i pre nego što se zaposlio u Grand produkciji.

Žika je pre nego što je započeo karijeru producenta bio član benda "Ritam srca". Bend nije dugo opstao, ali su za pet godina uspeli da snime čak četiri albuma i stvore hitove koji se i danas pevaju na proslavama.

Među najveće hitove ovog benda ubrajaju se: 'Marija', 'Od boga stvorena', 'Jovana' i 'Ja hoću sad'.Pored Žike, koji je bio bas gitarista, "Ritam srca" su činila još trojica muškaraca. Zanimljivo je da je među njima bio i pevač Dragan Ćirković Ćira koji je nastavio solo karijeru.

Inače, pre nego što je počeo da se bavi muzikom, Žika je završio pedagošku školu. Idejni je tvorac "Zvezde Granda", formata koji je iznedrio brojne folk pevače.

Inače, pre nego što je počeo da se bavi muzikom, Žika je završio pedagošku školu. Idejni je tvorac "Zvezde Granda", formata koji je iznedrio brojne folk pevače.Na ideju je došao dok je živeo u Nemačkoj. Gledao je šou programe i shvatio šta je potrebno za uspešan šou. Međutim, kada je prvi put Saši Popoviću predstavio svoju ideju on mu je rekao da nije normalan. Posle dužeg nagovaran

Žiku smo ove godine imali priliku da gledamo kao domaćina u emisiji "Nikad nije kasno".

Jakšić je 2010. godine stao na ludi kamen sa 24 godine mlađom voditeljkom i pevačicom Dajanom Paunović, sa kojom je dve godine kasnije dobio sina Dušana.

Ritam Srca - Marija (Zam 1997) by muzika1

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track