Najnovije vesti

MARIJI DEJANOVIĆ STAVLJENA META NA ČELO: Slika novinarke Kurira kao poternica!
Foto: Tviter

Skandal!

MARIJI DEJANOVIĆ STAVLJENA META NA ČELO: Slika novinarke Kurira kao poternica!

Stars

Posle fizičkog napada glumice Danice Maksimović i obezbeđenja na novinarku Kurira na Adi Bojani, na Tviteru su se pojavile pretnje smrću našim novinarima i slika Marije Dejanović, u formi poternice!

Posle poruke da novinare treba pobiti, jedan korisnik društvene mreže Tviter objavio je crno belu fotografiju naše novinarke.

"Zapamtite lice ove voajerke. Ovo stvorenje juri ljudi po nudističkoj plaži da ih slika. Marija Dejanović", napisao je tviteraš u opisu crno bele slike u vidu poternice kako bi svi mogli da vide novinarku Kurira.

Ovim postupkom korisnik pod imenom Luka Laban by Pub je ugrozio bezbednost naše novinarke jer nakon ovog posta ne prstaju da joj stižu pretnje.

Foto: Printskrin/Tviter
Foto: Printskrin/Tviter

Tviteraš se tu nije zaustavio. On je objavio još dve fotografije Marije Dajanović gde ju je prozvao zbog novinarske profesije i nazvao manijakom bez stila.

Foto: Printskrin/Tviter
Foto: Printskrin/Tviter

Podsetimo, posle skandaloznog ponašanja poznate glumice, korisnici društvene mreže Tviter su uputili pretnje smrću  i pozvali na linč. Nekoliko, zasad nepoznatih vlasnika Tviter profila, svojim objavama i postovima stavili su metu na čelo novinarima Kurira.

"Objektivno novinarstvo i objektivni naručeni komentari, treba vas pobiti", napisao je jedan korisnik društvene mreže Tviter.

Pored tviteraša koji je javno pozvao na batine, nekoliko korisnika Tvitera se oglasilo i napisalo monstruozne pretnje upućene novinarima Kurira.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...