AJFONKA ŽESTOKO UZVRATILA MAĆIĆEVOJ: Pu.ila si da ne bi završila u zatvoru!
Foto: Kurir/ Dragana Udovičić I Filip Plavčić

Prozivke na Fejsbuku

AJFONKA ŽESTOKO UZVRATILA MAĆIĆEVOJ: Pu.ila si da ne bi završila u zatvoru!

Stars -

Rat starlete Tijane Ajfon i šminkerke Jelena Maćić se nastavlja.

Prozivka koja je juče počela putem društvenih mreža, sada je dobila novi ovrt, a Ajfonka je ovaj put posvetila poprilično veliki status posvećen Maćićki.

Naime, njih dve su se izvređale nakon što se Tijana pohvalila da je upoznala Novaka Đokovića pre deset godina.Nakon što je Maćićka poručila Ajfonki da je glupa, a ova njoj da je nenad***ivo dosadna, starleta je ovaj put zadala novi udarac šminkerki.

Pogledajte Tijanin status koji je posvetila Jeleni Maćić.

"I tako, ona, koja je makar deset puta obećala da gasi Fejsbuk profil, jer joj, tako uzvišenoj, tobože, ne treba kontakt sa ostatkom, čitaj - normalnog sveta, još jednom je izmigoljila iz svoje rupe, i gle čuda, kliknula na tastaturu. Jer, šta bi ona, a dvoumila sam se, gledajući joj onu jabučicu na vratu, da napišem - "on", inače, mogla, onako neizdepilirana, s borama koje joj, verujem, baš nabijaju komplekse dok gleda zgodne, utegnute devojke, pa makar i na ekranu, verovatno tudjeg računara, jer, Bože moj, da ima za komp, imala bi i za sapun, i ne bi se davila u rupi od stana,s ustajalim mirisom njenog prirodnog mošusa idima do filtera popušenih jeftinih cigareta. Kad sam pogledala neke njene slike i videla te iskolačene oči žutih beonjaca, bezmalo do brade savijen, klasičan (izvini, kume) - ciganski nos, da budem iskrena, rekoh, ma bolje da joj ne odgovaram, jer, ako su je svi ostavili, biće da je to s nekim ozbiljnim razlogom.

Ko će znati šta može jednoj napuštenoj, raspuštenoj, zapuštenoj, pre svega, nesrećnoj ženi pasti na um, ili šta već ima ispod onog jajolikog i prilicno neravno zaobljenog čela, kojem ni najbolji botoks ne može pomoći. Ma, ne leži vraže,ne uspeh da se suzdržim, i evo me, opet. Ja Tijana, biće da sam za neke i to što je napisala, čitaj - za nju, jer, od mržnje prema čitavom ljudskom rodu, ne bih ni očekivala da vidi lepše. Mozda bi i njeno, od frustracija i besa, upućeni kažu i od naprezanja da vidi u mraku, (jer država isključi struju neplatišama), iskolačeno oko videlo mrvicu lepše, da skine onu mrežu stvrdnulih krmelja, dobro umešanihs ostacima jeftine maskare, jer za kvalitetniju, ipak, valja zaraditi. A bice da je pljuvanje drugih po društvenim mrežama, na njenu žalost, neisplativ posao, jednako kao i šminkeraj, koji njoj, takvoj, zloj, usmrdeloj od nervoze što postoje lepše i zgodnije i, gle, pa to i nije čudo - bolje osobe od nje, odavno niko ne plaća", između ostalog je napisala starleta na svom profilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja