NE MOŽE DA PODNESE KRITIKU: Prijovićka obrisala sve komentare na svoj račun na Instagramu
Foto: Instagram

Nije navikla

NE MOŽE DA PODNESE KRITIKU: Prijovićka obrisala sve komentare na svoj račun na Instagramu

Stars -

Iako bi trebalo da su javne ličnosti navikle na različite komentare, pojedine zvezde još uvek ne mogu da se pomire sa tim da postoje i oni koji ne opravdavaju njihove postupke.

Pevačica Aleksandra Prijović često je meta zlonamernih komentara koji nikome ne prijaju, pa ni njoj. Ipak, izgleda da se pevačica teško nosi i sa dobronamernim kritikama i savetima, pa ovakve komentare na Instagramu brže – bolje briše, čim ih uoči.

Prijovićeva je, naime, objavila fotografiju sa plaže na kojoj su u prvom planu njene bujne grudi, a u opisu fotke najavila je sledeći nastup koji će održati na crnogorskom primorju. To se nije dopalo njenim pratiocima, pa su joj poručili da isturene grudi i najava nastupa ne idu jedno sa drugim.

Foto Instagram
Foto Instagram

"U vezi si srećna sa Filipom i dobra si pevačica. Ne razumem postavljanje slika u kojima su obaveštenja za koncert, a grudi u prvom planu. Nema potrebe za time ako želiš da budeš ozbiljno shvaćena", poručila je jedna dobronamerna korisnica Instagrama.Međutim, Aleksandri se nije dopao ovaj komentar, pa ga je momentalno izbrisala, što se zaključuje iz prepiske njenih fanova – mnogi su označili korisničko ime izvesne Sneže i pružili joj podršku zbog komentara, koji ispod Aleksandrine fotografije više ne postoji.

Foto Instagram
Foto Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track